ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα «μαγικά χαρτάκια» με τον ΠΑΟΚ

Μεγάλο ματς τη Δευτέρα, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Η νίκη είναι μονόδρομος. Με τα εισιτήρια να φεύγουν με ταχύτατους ρυθμούς. Τα «μαγικά χαρτάκια» με τον ΠΑΟΚ.

«Μαγικά χαρτάκια» τα εισιτήρια

Ο κόσμος του Θρύλου βρίσκεται πάντα δίπλα στην ομάδα. Καθώς δεν θα μπορούσε να λείψει από το δευτεριάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Καταρχάς διότι ο στόχος είναι να στηρίξουν την ομάδα για να πάρει το τρίποντο. Επιπλέον, να της δώσουν ώθηση για να συνεχίσει το σερί που έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα. Μιας και ο Ολυμπιακός μετρά δύο νίκες, εντός με τον Ατρόμητο και εκτός με τον ΟΦΗ, αντίστοιχα. Ειδικά, τα εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση. Πιο συγκεκριμένα, δύο ημέρες πριν το ματς της Δευτέρας και ήδη 25.000 οπαδοί του Θρύλου έχουν εξασφαλίσει θέση στις κερκίδες του «Γ. Καραϊσκάκης».

Η διάθεση των εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ

Επίσης είναι καλό να γνωρίζουν όσοι δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη, πώς τα εκδοτήρια στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι ανοικτά και την Κυριακή. Ειδικότερα από τις 10:00 ως τις 15:00. Επιπλέον, τη Δευτέρα από τις 10:00 το πρωί ως και την ώρα έναρξης του ματς, στις 20:00. Είναι επιπλέον δεδομένο πώς μέσα στις επόμενες δύο ημέρες θα φύγουν και άλλα. Διότι η δίψα του κόσμου είναι μεγάλη. Μιας και η ψυχολογία έχει ανέβει μετά το ματς στο Μπακού. Τα «μαγικά χαρτάκια» με τον ΠΑΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button