ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Στόχος η νίκη την Τετάρτη»

Προσαρμόστηκε άμεσα. Με την ίδια να έχει ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό. Η Αΐνα Αγιούσο δίνει σημαντικές λύσεις στην περιφέρεια του Θρύλου. Μετά το ματς με τις Εσπερίδες μίλησε στο redaroume.gr. Τόσο για τη νέα νίκη στην Ελλάδα. Κυρίως, όμως, για το προσεχές ματς στην Ευρωλίγκα. Με αντίπαλο την πολωνική Πολκοβίτσε, στο ΣΕΦ. Αγιούσο: «Στόχος η νίκη την Τετάρτη».

«Στόχο μας η νίκη»

Η Ισπανίδα γκαρντ μίλησε στο redaroume.gr μετά το ματς με τις Εσπερίδες. Στην αρχή της τοποθέτηση ανέφερε: «Κάθε ημέρα που περνά γινόμαστε καλύτερες. Ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε. Εξάλλου στα ματς στην Ελλάδα, κάθε φορά, μια από εμάς τις ξένες θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράζεται. Επιπλέον, η διαφορά δυναμικότητα ήταν μεγάλη από τις Εσπερίδες. Το ματς τελείωσε. Ήδη το μυαλό μας είναι στην αναμέτρηση με την Πολκοβίτσε. Το πρώτο εντός έδρας μας στην Ευρωλίγκα. Θέλουμε να κάνουμε μια ακόμη καλή εμφάνιση. Όμως πρωτίστως άλλο θέλουμε. Στόχος η νίκη την Τετάρτη».

«Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την Τετάρτη»

Η εμφάνιση στη Γαλλία θα βοηθήσει κι άλλο την αυτοπεποίθηση της ομάδας;

«Σίγουρα. Κάθε ματς που δίνεις κόντρα σε μια δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα και συνοδεύεται από μια καλή εμφάνιση, σίγουρα ανεβάζει την αυτοπεποίθησή μας. Έτσι το κίνητρο είναι ακόμη πιο μεγάλο στη συνέχεια, για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός στην πορεία».

Είσαι ευχαριστημένη μέχρι στιγμής με ό,τι έχει κάνει στον Ολυμπιακό;

Είμαι πολύ ευτυχισμένη που αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Όλος ο κόσμος με έχει υποδεχθεί άψογα. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα, αν και όλα έχουν γίνει γρήγορα. Έχω μεγάλη όρεξη να αγωνίζομαι με αυτή την ομάδα. Πιστεύω πώς δίνω τον καλύτερό μου. Όσο θα περνά ο καιρός τόσο θα προσαρμόζομαι περισσότερο. Τόσο αγωνιστικά όσο και στη ζωή στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button