ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στον Ολυμπιακό η Κύπρια κολυμβήτρια Χατζηλοΐζου

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού. Καθώς ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη ενισχύεται. Διότι ο Θρύλος εντάσσει στο δυναμικό του, το next big thing της κυπριακής κολύμβησης. Στον Ολυμπιακό η Κύπρια κολυμβήτρια Χατζηλοΐζου.

Στα ερυθρόλευκα η Άννα Χατζηλοΐζου

Η 18χρονα Κύπρια κολυμβήτρια που κολυμπάει κυρίως στα 50 μέτρα ελεύθερο και τα 100 μέτρα ελεύθερο έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Redaroume. Ειδικότερα σε μερικές ημέρες (σ.σ.: στα τέλη Δεκέμβρη) θα αφιχθεί στην Ελλάδα. Ένα κορίτσι με μεγάλο ταλέντο και αρκετές επιτυχίες σε πολύ νεαρή ηλικία. Διότι είχε αρκετά καλή παρουσία και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, όπου κατετάγη στην 12η θέση στα 50 μέτρα ελεύθερο. Αλλά πριν από αυτό είχε δείξει τις δυνατότητές της, τόσο στους Μεσογειακούς Αγώνες όσο και στους Κοινοπολιτειακούς.

Στον Ολυμπιακό η κορυφαία νεαρή Κύπρια κολυμβήτρια

Η Άννα Χατζηλοΐζου έχει ως προπονητή τον πατέρα της Γιώργο, ενώ είναι κόρη της πρωταθλήτριας Κύπρου, Ναταλίας Μπαρανόβσκαγια. Ένα κορίτσι με πολύ μεγάλο ταλέντο και δυνατότητες. Τελικά πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει το σκουφάκι του Ολυμπιακού. Με τον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο της, στις αρχές Δεκεμβρίου, σε κολυμβητικό meeting που θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Στον Ολυμπιακό η Κύπρια κολυμβήτρια Χατζηλοΐζου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button