ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιστορική αμυντική επίδοση του Θρύλου

Η αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, στα τρία πρώτα οκτάλεπτα του ματς της πρεμιέρας του LEN Champions League με την Προ Ρέκο, άγγιξε το… τέλειο! Διότι οι  «ερυθρόλευκοι» είχαν κρατήσει την ιταλική ομάδα στα τρία γκολ σε 24 αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, αυτό που έκαναν στο πρώτο ημίχρονο ήταν πρωτόγνωρο. Μιας και η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα δύο τελευταία χρόνια πέτυχε μόλις ένα γκολ. Ιστορική αμυντική επίδοση του Θρύλου.

Κορυφαία αμυντική επίδοση του Θρύλου

Από το 2014-15 που το LEN Champions League έχει την τωρινή του μορφή, με δυο ομάδες και πρόκριση αρχικά στο Final-6 και τα τελευταία χρόνια στο Final-8, η Προ Ρέκο το έπαθε για πρώτη φορά. Να βάλει μόλις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Διότι στο Παπαστράτειο η άμυνα του Ολυμπιακού «στραγγάλισε» την ιταλική ομάδα που δεν μπορούσε να βρει τρόπο να απειλήσει. Ακόμη και το γκολ που σημείωσε με τον Ζάλανκι ήρθε μεν στον παίκτη παραπάνω, αλλά δε μπήκε με μεγάλη προσπάθεια και δυσκολία. Ιστορική αμυντική επίδοση του Θρύλου.

Ιστορικό αρνητικό για την Προ Ρέκο

Σε αυτά τα χρόνια, δηλαδή από το 2014 και μετά, άλλη μια φορά έχει μείνει χαμηλά η Προ Ρέκο στην επίθεση. Ήταν στην τελευταία αγωνιστική της φάσης ομίλων της σεζόν 2016-17. Στο εκτός έδρας ματς με το Ανόβερο. Ειδικότερα, εκεί είχε σημειώσει δύο γκολ. Ωστόσο με μια πολύ μεγάλη και ουσιώδη διαφορά. Το σκορ ήταν 2-0 για την ιταλική ομάδα που προηγούνταν. Δηλαδή δεν ήταν πίσω στο σκορ όπως έγινε την Τρίτη το βράδυ στο Παπαστράτειο (σ.σ.: σκορ ημιχρόνου 2-1). Ο Ολυμπιακός με την άμυνά του, «διέλυσε» το επιθετικό παιχνίδι της Προ Ρέκο και την οδήγησε σε ιστορική, αρνητική επίδοση στο πρώτο ημίχρονο, στο LEN Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button