ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από τον τελικό στη Γένοβα

Η άμυνα του Ολυμπιακού στο ματς με την Προ Ρέκο, το απόγευμα της Τρίτης, πήρε πολύ καλό βαθμό. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κρατήσουν την ιταλική ομάδα στα 7 γκολ. Κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Μάλιστα, η προηγούμενη φορά ήταν επίσης με τον Θρύλο. Από τον τελικό στη Γένοβα.

Από τον τελικό της Γένοβα

Το ματς με την Προ Ρέκο, στην πρεμιέρα των ομίλων του φετινού LEN Champions League έληξε 9-7. Μιας και ο Ολυμπιακός κράτησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης των δύο τελευταίων ετών σε μόλις 7 γκολ στην επίθεση. Αλλά δεν είναι κάτι που έκανε για πρώτη φορά ο Θρύλος. Ωστόσο σε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε συμβεί κάτι ανάλογο. Δηλαδή μετά από 4 και κάτι χρόνια στην Ευρώπη η Προ Ρέκο έμεινε μόλις σε 7 γκολ στην επίθεσή της. Ειδικότερα, η τελευταία φορά ήταν στον τελικό του LEN Champions League του 2018, με τον Ολυμπιακό. Επίσης, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει εκεί με το ίδιο σκορ, 9-7, και είχαν κατακτήσει τον κορυφαίο ευρωπαϊκό τίτλο για δεύτερη φορά στην ιστορία τους. Από τον τελικό στη Γένοβα.

Η κοινή συνισταμένη των 7 γκολ

Αν υπάρχει κάτι που «συνδέει» το ένα ματς με το άλλο αυτό είναι οι Κροάτες τερματοφύλακες του Θρύλου. Πιο συγκεκριμένα, τότε ήταν ο Γιόζιπ Πάβιτς, τώρα ο Μάρκο Μπίγιατς. Με τον MVP του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και πρωταθλητή Ευρώπης να είναι καταλυτικός για την νίκη της Τρίτης. Όπως είχε κάνει στις 9 Ιουνίου 2018 ο Πάβιτς στον τελικό της Γένοβα! Ταυτόχρονα, τα μπλοκ δούλεψαν πολύ καλά και στα δύο ματς και ήταν κομβικός παράγοντας για να νικήσει -σε αμφότερες περιπτώσεις- ο Ολυμπιακός την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ευρώπη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button