ΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο ντέρμπι χωρίς ετοιμοπόλεμο φουνταριστό

Στο ματς με την Γιαντράν Σπλιτ, την περασμένη εβδομάδα, ο Κολόμβος ήταν στην αποστολή, ο Μουρίκης όχι. Παρόλα αυτά, η ποιότητα της περιφέρειας του Θρύλου έκανε τη διαφορά. Όμως κάτι ανάλογο θα συμβεί και στο αυριανό ματς με την Μπρέσια, στην Ιταλία. Στο ντέρμπι χωρίς ετοιμοπόλεμο φουνταριστό.

Στο ντέρμπι της Ιταλίας χωρίς ετοιμοπόλεμο φουνταριστό

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του ματς για το 2021 στο LEN Champions League έχει δύο σημαντικά θέματα να αντιμετωπίσει. Πιο σωστά, ο Θοδωρής Βλάχος πρέπει να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Διότι η θέση του φουνταριστού είναι κάτι παραπάνω από κομβική για το παιχνίδι μιας ομάδας. Ναι μεν στο ματς με την Γιαντράν ο Θρύλος έπαιξε χωρίς φουνταριστό, αλλά δεν είναι το ίδιο. Άλλο Γιαντράν Σπλιτ, άλλο Μπρέσια. Άλλο ματς στο Παπαστράτειο, άλλο στην Ιταλία!

Κόντρα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, την εξαιρετική και φέτος Μπρέσια. Ο Κολόμβος απουσίασε ένα μήνα από την αγωνιστική δράση και ο Μουρίκης 10 ημέρες, ωστόσο βρίσκονται στην αποστολή. Οι δύο φουνταριστοί είναι μέσα, αλλά αμφότεροι δεν βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Είναι μεν διαθέσιμοι, αλλά κανείς δεν ξέρει κατά πόσο θα είναι σε θέση να βοηθήσουν, σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Οι λύσεις για το μεγάλο ντέρμπι

Στο ματς κόντρα στη Γιαντράν Σπλιτ, ο Ολυμπιακός έπαιξε χωρίς φουνταριστό. Αλλά έδειξε την τεράστια ποιότητα του σαν ομάδα, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο των Κροατών. Με την Μπρέσια δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Ο Θοδωρής Βλάχος την περασμένη εβδομάδα δούλεψε ορισμένα «τρικ» για να καλύψει το κενό από την απουσία των δύο φουνταριστών του. Αλλά τώρα είναι ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή του. Ο στόχος πάντως δεν αλλάζει. Αυτός είναι ένα. Το «διπλό» μέσα στην Ιταλία και η νίκη που θα δώσει… αέρα στο Θρύλο, όσον αφορά στη βαθμολογία στον α’ όμιλο του LEN Champions League.

Σε ένα τόσο δύσκολο ματς, να αγωνιστεί μια ομάδα χωρίς φουνταριστό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Όμως, όπως και να το κάνουμε, έτσι είναι η κατάσταση. Πρέπει οι νταμπλούχοι Ελλάδας να προσαρμοστούν σε αυτές. Σίγουρα θα πάει σε λύσεις «έκτακτης ανάγκης», αν και δεν αποκλείεται να πάρουν μερικά λεπτά συμμετοχής οι δύο φουνταριστοί του Θρύλου. Η εικόνα του ματς θα τα καθορίσει όλα αυτά. Το βέβαιο, πάντως, είναι ένα. Στο ντέρμπι χωρίς ετοιμοπόλεμο φουνταριστό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button