ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τί ΟΑΚΑ, τί Ριζούπολη!

Μόνο να… γελάσει μπορεί κανείς με την σκέψη της Επιτροπής Κυπέλλου για την έδρα του τελικού Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Ό,τι και να πει κανείς για αυτή την ΕΠΟ και τις επιτροπές της θα είναι λίγο! Πόσω δε μάλλον όταν ο στόχος και ο σκοπός είναι ξεκάθαροι. Ακόμα και οι… τυφλοί βλέπουν πώς το μόνο που επιδιώκουν είναι να προκαλούν τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Διότι από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφορεί έντονα η φημολογία πώς η Επιτροπή Κυπέλλου σκέφτεται να ορίσει τον τελικό της διοργάνωσης στο γήπεδο της Ριζούπολης! Τη δεύτερη έδρα της ΑΕΚ για τη φετινή σεζόν… Ναι, για όσους δεν το γνωρίζουν, αυτή έχουν δηλώσει οι «κιτρινόμαυροι» ως εναλλακτική εάν δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ΟΑΚΑ.

Η επιτροπή Κυπέλλου της Ομοσπονδίας του Γραμμένου, όμως, δεν καταλαβαίνει… τίποτα. Κάτι ψάχνει να βρει. Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη. Δεν μπορεί να οριστεί ως έδρα του τελικού τα γήπεδα που χρησιμοποιούν οι δύο φιναλίστ ως έδρες. Άρα, δεν «παίζει» ούτε το ΟΑΚΑ, ούτε το «Γ. Καραϊσκάκης» ως έδρα. Και τι κάνουν στην ΕΠΟ;

Φαίνεται πώς επιλέγουν τη δεύτερη έδρα της ΑΕΚ. Τι άλλο να πει κανείς; Δεν υπάρχουν λόγια! Απλά, για όσους δεν θυμούνται, στις 20 Οκτωβρίου 2019, εκεί είχε διεξαχθεί το ματς ΑΕΚ-Βόλος για την 7η αγωνιστική. Αλλά αυτά τα… ψιλά γράμματα για την Ομοσπονδία δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button