ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Στην 8άδα του Παγκοσμίου η Σλοβενία

Το όνειρο ενός μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο παραμένει «ζωντανό» για την Σλοβενία. Η εθνική ομάδα των Στερν και Παγένκ πέρασε στα προημιτελικά. Νίκησε 3-1 τη Γερμανία και θα περιμένει το νικητή του ζευγαριού, Ολλανδία – Ουκρανία. Στην 8άδα του Παγκοσμίου η Σλοβενία.

Κορυφαίος μπλοκέρ ο Στερν

Μετά και το ματς στον όμιλο, οι Γερμανοί είχαν προσαρμόσει το παιχνίδι τους πάνω στον Τόντσεκ Στερν. Έτσι, ο νέος διαγώνιος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Δηλαδή δεν ήταν ο πρώτος σκόρερ. Ωστόσο, ήταν ο παίκτης που έδωσε τους περισσότερους πόντους από μπλοκ. Είχε 3 μπλοκ και έκανε τη διαφορά για την εθνική του ομάδα, μαζί με τους 16 πόντους που έδωσε.

Το σημαντικό είναι πώς για ακόμα ένα ματς πήρε δύο πόντους με άσσο. Συνεχίζοντας την καλή του δουλειά από το σερβίς, καθώς αυτός είναι ο μέσος όρος του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την άλλη πλευρά, ο Παγένκ έδωσε μόνο 5 πόντους, εκ των οποίων ο ένας ήρθε από μπλοκ. Η Σλοβενία συνεχίζει και έχει την ευκαιρία να περάσει στην 4άδα και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button