ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ομορφιές» από Μαυρωτά και … πλάτες στον ΠΑΟΚ

Ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς Ζήτησε απροκάλυπτα την αθώωση του «Δικεφάλου» του Βορρά για την υπόθεση Ντεσποτόφσκι.

Ο βρώμικος πόλεμος σε βάρος του Ολυμπιακού σε όλα τα μέτωπα και παράλληλα η προκλητική εύνοια και οι αλλαγή νομοθετικών διαταγμάτων, με ξεκάθαρη επιδίωξη την ενίσχυση των ανταγωνιστών του συνεχίζει με προκλητικό τρόπο.

Αφού λοιπόν ο Γιώργος Γεραπετρίτης άλλαξε εν μια νυκτί τον νόμο περί πολυϊδιοκησίας με στόχο να γλιτώσει ο ΠΑΟΚ τον υποβιβασμό για την σχέση του με την Ξάνθη, έρχεται μία ακόμη ωμή πρόκληση ανθρώπων της Κυβέρνησης κατά του Ολυμπιακού, αλλά και της ισορροπίας αποστάσεων!
Σήμερα 20 Ιανουαρίου του 2021 ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς ζήτησε με ωμό τρόπο από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας να εξαιρούνται από την 7μερη καραντίνα οι αθλητές που επιστρέφουν από το εξωτερικό. Αν δεν του κάνουν το … ρουσφέτι οι Ομοσπονδίες και οι Διοργανώτριες Αρχές θα πρέπει να ειδοποιούνται εντός 72 ωρών.

Βέβαια την παράβαση ο Ντεσποτόφσκι και ο ΠΑΟΚ την έπραξαν στις 17 Ιανουαρίου 2021 και δεν πρέπει να έχει αναδρομική ισχύ, αλλά κάτι ανάλογο έγινε και με την πολυϊδιοκτησίας…
Και φυσικά ο ΠΑΟΚ πρέπει να τιμωρηθεί γιατί όταν έσπασε την καραντίνα ο Ντεσποτόφσκι δεν υπήρχε η εξαίρεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button