ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kορμπεράν: “Να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε”

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε στην Cosmote  για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, τη βελτίωση που επιθυμεί για τη συνέχεια αλλά και τον Μαρσέλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κορμπεράν στην COSMOTE TV:

Για το ματς: Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι κερδίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να εξελισσόμαστε“.

Για τον Μπιέλ: Ο Πεπ είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι στην ομάδα για την ακρίβεια στις πάσες και τα τελειώματα. Χρειάστηκε μηδέν χρόνο για να μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα“.

Για τον Μαρσέλο: Ο Μαρσέλο είναι ένας παίκτης ο οποίος τις επόμενες μέρες θα μπει. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του και να μας βοηθήσει. Είναι ένας θρύλος που έχει βοηθήσει τη Ρεάλ να καταφέρει τίτλους. Ξέρουμε ότι είναι παρελθόν αυτά τα επιτεύγματα και ότι πλέον θα στραφεί σε εμάς για να μας βοηθήσει στους στόχους μας“.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου:

 

Απ’ αυτό το ματς εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης τι άλλο κρατάτε;

Πραγματικά κρατάμε κάποιες καλές στιγμές μέσα στο παιχνίδι και κάποιες άλλες που χρειάζονται βελτίωση. Από άποψη φυσικής κατάστασης είμαστε καλά. Επίσης υπήρξαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεχτήκαμε αντεπιθέσεις και αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε.

 

Τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Γαλλία και κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος θα είναι πιο απαιτητικός;

Όταν έχεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα ένα μεγάλο μέρος του χρόνου μας πρέπει να το ξοδέψουμε στην αποκατάσταση και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να γίνει. Πρέπει να ξεκουραστούν οι παίκτες μας. Ένα δεύτερο μέρος είναι η τακτική για να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί. Θα αντιμετωπίσουμε έναν απαιτητικό αντίπαλο που θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από εμάς.

 

Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή να χτίζει μία ομάδα στα μέσα της σεζόν και επίσης ένα σχόλιο για τη μεταγραφή του Μαρσέλο;

Η αγορά είναι ακόμα ανοιχτή ωστόσο η ομάδα έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές που είχε να κάνει και οι περισσότεροι παίκτες έχουν ενσωματωθεί. Και αυτό μου επιτρέπει να συγκεντρωθώ στην προετοιμασία των παιχνιδιών τα οποία είναι πολλά μέχρι τη διακοπή του Σεπτεμβρίου. Ο Μαρσέλο είναι ένας παίκτης που τα λόγια περισσεύουν. Περισσεύουν τα λόγια για όλα όσα έχει καταφέρει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που έχει κάνει στη Ρεάλ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έρχεται να κάνει στον Ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο το παρελθόν εξυπηρετεί να αποκτήσεις εμπειρία, σημασία έχει το παρόν και το μέλλον.

 

Είδαμε τον Μπιέλ θα θέλαμε να μας μιλήσετε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Μπόουλερ και πότε επιστρέφει ο Βρσάλικο.

Ο Μπιέλ ήρθε σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και από μία ομάδα που έπαιζε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Μπόουλερ είναι ένας παίκτης που έχει κάνει ολοκληρωμένη προετοιμασία και έρχεται από μία ομάδα που έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ, ένα απαιτητικό πρωτάθλημα. Και αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να έχουμε παίκτες σε καλή φυσική κατάσταση. Ο Βρσάλικο αναμένουμε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα την Τρίτη ή την Τετάρτη. Φυσικά θα χρειαστεί ένα διάστημα ενεργοποίησης για να μπορέσει να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button