ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Σοβαρευτείτε, έχετε μετατρέψει τον τελικό σε επιθεώρηση!»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ζητά από την ΕΠΟ να ορίσει το ματς στις 26/7, στο ΟΑΚΑ.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ζητά από την ΕΠΟ να ορίσει το ματς στις 26/7, στο ΟΑΚΑ.

Την τελευταία ώρα έχουν κυκλοφορήσει πληροφορίες που θέλουν την Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ να εισηγείται στην Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ομοσπονδίας τη μετάθεση του τελικού για τα τέλη Αυγούστου. Όλο αυτό μοιάζει με επιθεώρηση. Αλλά όλοι αυτοί οι «αξιωματούχοι» στερούνται ικανοτήτων και δεν βγάζουν γέλιο με τα καμώματά τους! Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα τους αφήσουν σε ησυχία, για να κάνουν ό,τι θέλουν!

Πριν λίγο, η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί την ΕΠΟ να σταματήσει να «ροκανίζει» το χρόνο και να ορίσει τον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, την έδρα της ΑΕΚ, για την Κυριακή 26 Ιουλίου. Σημειώνοντας για τους παράγοντες της ομοσπονδίας «Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα»!

Η ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει ο περαιτέρω εξευτελισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου πρότεινε να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου στην έδρα της ΑΕΚ, δηλαδή στο ΟΑΚΑ προτάσσοντας πάνω από όλα την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Παρότι ο τελικός διεξάγεται σε μόλις 6 μέρες και ενώ η ως άνω συναίνεσή μας για το ΟΑΚΑ έχει επίσημα κοινοποιηθεί στην ΕΠΟ ήδη από χθες αλλά και εκ νέου σήμερα με νέα επιστολή, η Ομοσπονδία δεν ορίζει τον τελικό στην έδρα της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ και δεν απαντά καν στις επιστολές μας, παραμένοντας παντελώς άπραγη.

Σταματήστε να ροκανίζετε τον χρόνο, με την ελπίδα είτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί χρονικά κοντά στον αγώνα της ομάδας μας με την Wolves, είτε με βάση τα πρόσφατα απίθανα σενάρια να μετατεθεί για τον Σεπτέμβρη ή τα Χριστούγεννα!

Σοβαρευτείτε έστω για λίγα 24ωρα ώστε να διεξαχθεί υπό στοιχειωδώς αξιοπρεπείς συνθήκες ο τελικός ενός ιστορικού θεσμού, τον οποίο έχετε μετατρέψει σε επιθεώρηση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button