ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«O Πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο!»

Δηλώσεις σε γερμανικά Μέσα ενημέρωσης παραχώρησε ο Μάρκο Μάριν, μέσω των οποίων κατανοεί απόλυτα την έκρηξη του Διοικητικού Ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη.

 

Η «κατσάδα» του Βαγγέλη Μαρινάκη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έγινε θέμα και σε κορυφαία διεθνή Μέσα ενημέρωσης

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει και η Γερμναία, όπου δόθηκε μεγάλη έκταση.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Μάρκο Μάριν παραχώρησε δηλώσεις στην «Bild» μέσω των οποίων τόνις ότι κατανοεί απόλυτα την έκρηξη του ισχυρού άνδρα της πειραίκής ΠΑΕ, ενώ
παραδέχθηκε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του έδειξαν ελάχιστα από αυτά που χρειάζονται για να γίνει πρωταθλητής.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο πρόεδρος έχει απόλυτο δίκιο. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πρωταθλητής κάθε χρόνο. Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες, δείξαμε ελάχιστα πράγματα απ’ αυτά που χρειάζεται κάποιος για να γίνει πρωταθλητής.

Έχουμε τα πάντα εδώ. Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές και επομένως δεν έχουμε καμιά δικαιολογία γι’ αυτά που έχουμε παρουσιάσει. Μου λείπει να δω τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται και τη θέληση από όλους να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο. Κι αυτό δεν επιτρέπεται να γίνεται».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button