ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑΧωρίς κατηγορία

«Να ορίσετε τον τελικό στο ΟΑΚΑ»

Νέα επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ. «Να διοργανώσετε το ματς με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια», το μήνυμα των «ερυθρολεύκων».

Νέα επιστολή του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ. «Να διοργανώσετε το ματς με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια», το μήνυμα των «ερυθρολεύκων».

Την Κυριακή η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην ΕΠΟ. Σε αυτή οι Πρωταθλητές Ελλάδας αναφέρουν πώς συναινούν να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ, την έδρα της ΑΕΚ, παρά στη Ριζούπολη. Ένα γήπεδο ακατάλληλο και επικίνδυνο για να «φιλοξενήσει» ένα ματς τόσο σημαντικό.

Η ομοσπονδία, πάντως, ακόμα δεν έχει κάνει το παραμικρό. Ούτε… φωνή, ούτε ακρόαση. Σιγή ασυρμάτου! Καμιά αντίδραση μέχρι τώρα. Ακόμα και μετά το «κόκκινο» που άναψε η Αστυνομία. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Απέστειλε νέα επιστολή την ΕΠΟ. Εκεί ζητά από την ομοσπονδία να ανταποκριθεί στον θεσμικό της ρόλο. Και από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός συναινεί, να ορίσει το ΟΑΚΑ ως έδρα του τελικού, με το ματς να διεξάγεται στις 26 Ιουλίου. Διαφορετικά, οι άνθρωποι του Πρωταθλητή Ελλάδας θα κινηθούν δια της νομική οδού.

Η νέα επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει: «Αναφερόμαστε εκ νέου στο περιεχόμενο της από 19.07.2020 επιστολής μας αναφορικά με τον τόπο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, το περιεχόμενο της οποίας παραμένει χωρίς απάντηση.

Δεδομένου ότι απομένουν μόλις έξι (6) ημέρες για τη διεξαγωγή του Τελικού σας καλούμε ως Ομοσπονδία να ανταποκριθείτε στον θεσμικό σας ρόλο και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί να λάβετε μια απόφαση με γνώμονα τη διασφάλιση του κύρους της διοργάνωσης και τη διεξαγωγή του κορυφαίου αγώνα που διοργανώνει η ΕΠΟ με όρους που διασφαλίζουν τη δημόσια τάξη και ασφάλεια .

Άλλως και αν παρά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί καθώς και την από μέρους μας συναίνεση για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στην έδρα της έτερης διαγωνιζόμενης ομάδας ΠΑΕ ΑΕΚ, ήτοι στο ΟΑΚΑ, δεν ορίσετε την εν λόγω αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 26.07.2020, σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε για την άσκηση παντός νόμιμου δικαιώματός μας για τις ως άνω πράξεις και παραλείψεις σας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button