ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε ανοιχτή γραμμή ο Ολυμπιακός!

e4e966_1444347

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε ανοιχτή γραμμή με το Μεξικό και παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση απαγωγής του Άλαν Πουλίδο.

Με την αγωνία να …πιάνει κόκκινο, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της απαγωγής του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος αγνοείται και έχει να δώσει σημεία ζωής από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις στο θέμα και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένειά του στο Μεξικό. Ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, μάλιστα είχε επικοινωνία με τον πρέσβη του Μεξικό στην Ελλάδα, Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα, ο οποίος επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για τα συμβάντα και παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι οι αρχές στο Μεξικό θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή γραμμή με τους συγγενείς του ποδοσφαιριστή και όλοι πλέον περιμένουν να μάθουν από επίσημα χείλη που ακριβώς βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 25χρονου διεθνούς επιθετικού.

Mάλιστα οι Πειραιώτες έγραψαν τις  ευχές τους και  τις σκέψεις του για τον Μεξικανό άσο στα social media που διατηρούν.

At this difficult time, our thoughts and prayers are with Alan. We sincerely hope that this ordeal of his disappearance will soon end and that he will return home safely.

En este momento dificil, nuestros pensamientos y oraciones estan con Alan. Esperamos sinceramente que esta dura experiencia de su desaparicion se acabe pronto y que Alan vuelva a casa sano y salvo.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη μας και οι προσευχές μας είναι με τον Άλαν. Ευχόμαστε αυτή η δοκιμασία τ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button