ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ερυθρόλευκη» γιορτή για Κ-8 και Κ-9

1_3
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ολοκλήρωσαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι ομάδες Κ-8 και Κ-9 του Ολυμπιακού.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν οι «μπόμπιρες» της Κ-8 και της Κ-9 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν φιλικό παιχνίδι στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη και απέδειξαν περίτρανα πως έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Πρόκειται για τα δύο μικρότερα σε ηλικία τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, στα οποία υπάρχουν σπουδαία «αστεράκια», τα οποία αναμένεται να λάμψουν τα επόμενα χρόνια. Οι γονείς που παρακολούθησαν το φιλικό «χόρτασαν» πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και καταχειροκρότησαν τα παιδιά τους.

Μετά το τέλος του φιλικού οι ποδοσφαιριστές της Κ-9 παρέλαβαν τα μετάλλιά τους για την πρώτη θέση στο «Θουκυδίδειο», ενώ παράλληλα έγινε και η απονομή του κυπέλλου. Το παρών στην γιορτή των παιδιών έδωσε και ο Διευθυντής της Ακαδημίας Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος μιλώντας στις ομάδες ζήτησε να συνεχίσουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι και ως διασκέδαση.

Ο προπονητής των δυο ομάδων Κώστας Σοφιανός ευχαρίστησε τα παιδιά για την πολύ ωραία σεζόν, ενώ στη συνέχεια πήραν το λόγο οι Λουλουργάς και Καρυτινός, οι οποίοι μίλησαν στους συμπαίκτες τους για αυτά που κέρδισαν μέσα στη σεζόν και αυτά που ονειρεύονται για το μέλλον.

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-9: Λουλουργάς, Μαλλικούρης, Τιπέλης, Θεοδωρίδης, Μπουργάνης, Πρίφτης, Γιωτόπουλος, Αγγελάκης, Φίλης, Πουλής, Μαχαίρας, Ζυγούρας, Κτενάς, Σπυρόπουλος, Μενεγάτος, Καρακώστας, Λάμπρης, Χαραλαμπίδης.

Οι ποδοσφαιριστής της Κ-8: Μουστάκης, Δουλαβέρας, Μιχαηλίδης, Γούσιος, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καρυτινός, Κούρτης, Καντεράκης, Βρυώνης, Πατρώνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button