ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γκρέμισαν τα… τείχη του Πειραιά! [vids]

Παρότι η βραδιά ήταν 100% ερυθρόλευκη στην ΑΕΚ Arena, η συνέχεια ήταν εξωπραγματική! Γιατί μετά το φινάλε του τελικού, ο Πειραιάς σηκώθηκε στο… πόδι. Όπως και η φράση κλισέ «η νύχτα έγινε ημέρα» περιγράφει ιδανικά ό,τι έγινε! Μιας και πάνω από 100.000 οπαδοί του Θρύλου κατέκλυσαν το κέντρο του Πειραιά. Δηλαδή το χώρο γύρω από το Δημοτικό Θέατρο, αλλά και γενικότερα το κέντρο του Πειραιά. Μιας και λίγο πριν τις 05:00 τα ξημερώματα, έγινε η υποδοχή από τον κόσμο στους θριαμβευτές του Europa Conference League. Γκρέμισαν τα… τείχη του Πειραιά!

ΘΡΥΛΕ ο Πειραιάς σου υποκλίθηκε!

Λοιπόν, η αποστολή έφυγε μετά τις 03:00 από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ειδικότερα με το πούλμαν της ομάδας έκανε μια… στάση στη Λεωφόρο Συγγρού. Για την ακρίβεια κοντά στα στούντιο του MEGA. Καθώς εκεί ήταν το διώροφο, ανοικτό λεωφορείο στο οποίο μετεπιβιβάστηκαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού. Έτσι άρχισε η τελική ευθεία για την άφιξη της αποστολής στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά. Για την ακρίβεια, μια διαδρομή λίγων χιλιομέτρων κράτησε για πολλή ώρα.

Μιας και πολλές εκατοντάδες φίλοι του Θρύλου συνόδευσαν την ομάδα ως τον τελικό της προορισμό. Όμως στο κέντρο του Πειραιά επικρατούσε το αδιαχώρητο. Επιπλέον, η προσμονή αλλά και η ανυπομονησία ήταν τεράστια. Αν και οι ώρες περνούσαν, η λαοθάλασσα των οπαδών του Ολυμπιακού όλο και μεγάλωνε! Αξίζει να σημειωθεί πώς το πρώτο μήνυμα έγινε γνωστό όταν έφτασε στο σημείο των πανηγυρισμών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης!

Γκρέμισαν τα… τείχη του Πειραιά!

Βέβαια όλα αυτά ήταν… ελάχιστα. Γιατί όταν το λεωφορείο με τους Κυπελλούχους Ευρώπης πλησίασε το Δημοτικό Θέατρο, ο κόσμος πήρε… φωτιά! Αξιοσημείωτο είναι πώς ο χρόνος δεν κυλούσε, όσο πλησίαζε η ομάδα στον τελικό της προορισμό. Αλλά οι οπαδοί του Θρύλου ήταν υποδειγματικοί. Διότι άνοιξαν το σχετικό διάδρομο για να περάσουν τα μέλη της ομάδας και να βρεθούν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή, έξω από το Δημοτικό Θέατρο. Κατά συνέπεια, περασμένες πέντε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι Κυπελλούχοι Ευρώπης ανέβηκαν στη σκηνή! Τα καπνογόνα πήραν… φωτιά, το χειροκρότημα ήταν ασταμάτητο και το γλέντι κορυφώθηκε.

Επιπρόσθετα, η πιο χαρακτηριστική στιγμή ήταν τα μηνύματα του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Καθώς ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σχολίασε πώς απόψε γιορτάζει ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, αλλά και η Ελλάδα. Επιπλέον, ο Ισπανός συμπλήρωσε πώς ήταν ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος! Αλλά ελπίζει πώς δεν θα είναι και ο τελευταίος. Ακολούθως έγινε χαμός με τον αρχηγό Κώστα Φορτούνη να καλεί τον κόσμο να αποθεώνει τον σπουδαίο Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Έτσι γιόρτασε ο Θρύλος μαζί με τον κόσμο του. Γκρέμισαν τα… τείχη του Πειραιά!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button