ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

“Το αφιερώνουμε στον κ. Μαρινάκη”

Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, ο αρχηγός του Θρύλου, Κώστας Χριστοφιδέλης δεν θα μπορούσε παρα να εκφράσει την χαρά του για την κατάκτηση του τροπαίου, να συγχαρεί την ομάδα πόλο γυναικών για την δική της κατάκτηση και φυσικά να κάνει την αφιέρωσή του.

Ο αρχηγός αφιέρωσε την κούπα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ηγέτη του Ολυμπιακού δίνοντας την ευχή να συνεχίσει να κάνει τον Θρύλο ακόμη μεγαλύτερο.

Διαβάστε αναλυτικά:

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του τροπαίου. Να ξεκινήσουμε δίνοντας συγχαρητήρια στη γυναικεία ομάδα πόλο που κατέκτησε νωρίτερα το Κύπελλο Ελλάδας. Όπως βλέπουμε δυο ακόμα τίτλοι ήρθαν στον Ολυμπιακό μέσα σε μια ημέρα, ενώ έχουν προηγηθεί και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Θέλουμε να αφιερώσουμε το σημερινό Κύπελλο στον ηγέτη του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη και να υπενθυμίσουμε σε όλο τον κόσμο ότι όταν βάλλεται ο Ολυμπιακός και μέλη της οικογένειάς του ο κόσμος του συσπειρώνεται και κάνει το σύλλογο ακόμα μεγαλύτερο. Τώρα έχουμε μπροστά μας τους μεγαλύτερους στόχους που έχουμε θέσει. Μπήκαμε με το δεξί και η ψυχολογία μας είναι στα ύψη. Είμαστε έτοιμοι για τη σειρά των πολύ δύσκολων παιχνιδιών με τη Ραβέννα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Ολυμπιακού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button