ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Έτοιμοι για τον ….τελικό

Πανέτοιμοι για να ανταποκριθούν όπως πρέπει και αρμόζει σε ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι που παίζεται η πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και η τεχνική ηγεσία.

Με τον Ντάνιελ Καστελάνι και τον Ραφαήλ Κουμεντάκη με τις δηλώσεις τους ,εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης, να θέτουν τις προϋποθέσεις για την επιτυχία απέναντι στην ισχυρότατη Ζιράτ.

Αναλυτικά

Ντανιέλ Καστελάνι: «Είναι για εμάς ένας τελικός, με αυτή τη νοοτροπία θα είμαστε, ότι παίζουμε έναν τελικό. Θέλουμε να κερδίσουμε και να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Από το ματς με την Ζάκσα πρέπει να κρατήσουμε το σερβίς μας, γιατί η Ζιράτ έχει δύο παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου στην επίθεση, στις ψηλές μπάλες και στο ανοιχτό παιχνίδι, τον Καμέχο και τον Αντερσον. Οπότε, πρέπει να σερβίρουμε δυνατά, να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη ζώνη υποδοχής, για να έχουμε ελπίδες να τους περιορίσουμε επιθετικά».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Τελευταίο ματς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαστε στην Τουρκία με το μυαλό μας μόνο στη νίκη! Το αποτέλεσμα με τη Ζάκσα ήταν πολύ καλό, ήταν μεγάλο αποτέλεσμα για τον σύλλογο γενικότερα, για εμάς τους αθλητές, αλλά το παιχνίδι της Τετάρτης είναι κομβικό. Και θα παλέψουμε για τη νίκη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button