ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την κλήρωση

Η ώρα της κλήρωσης για τον πρώτο προκριματικό γύρο του CEV Champions League έφτασε. Καθώς την προσεχή Τετάρτη, 19 Ιουλίου, στη μία το μεσημέρι οι πρωταθλητές θα μάθουν τους αντιπάλους τους. Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την κλήρωση.

Ο Ολυμπιακός σε ρυθμούς κλήρωσης

Λοιπόν, στη μία το μεσημέρι της 19ης Ιουλίου, θα γίνει η κλήρωση. Ειδικότερα, ο Ολυμπιακός είναι στο δεύτερο γκρουπ για το CEV Champions League. Μαζί με την ρουμανική Γκαλάτι, την αυστριακή Ίνσμπουργκ και την Μπούντβα από το Μαυροβούνιο. Κατά συνέπεια καμία τους δεν θα είναι αντίπαλος του Θρύλου.

Αντίθετα, θα πάρει σίγουρα μια ομάδα από το πρώτο γκρουπ και μια από το τρίτο, αντίστοιχα. Βέβαια, από το τέταρτο δεν είναι σίγουρο. Διότι ο πρώτος προκριματικός γύρος θα γίνει με τέσσερις ομίλους. Πιο συγκεκριμένα, δύο εξ αυτών θα έχουν τέσσερις ομάδες και ισάριθμοι από τρεις ομάδες, αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για την κλήρωση.

Αντίστροφη μέτρηση

Επομένως, ανάλογα με τον προκριματικό όμιλο, θα δει αν θα έχει δύο ή τρεις αντιπάλους. Ειδικότερα, είναι ένα μίνι πρωτάθλημα σε τρεις ημέρες, καθώς θα παίξουν όλοι με όλους! Επιπλέον, το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου. Ακόμη, οι σύλλογοι έχουν περιθώριο ως τις 4 Αυγούστου για το αίτημα διοργάνωσης.

Όπως βλέπετε στο γράφημα, αυτή είναι η συνέχεια. Διότι στο δεύτερο προκριματικό γύρο θα περάσουν οκτώ ομάδες. Επιπρόσθετα, ανάλογα με τον όμιλο και τη θέση, θα ξέρουν σε ποιον όμιλο θα βρεθούν, στον δεύτερο προκριματικό γύρο. Επίσης, εκεί το εισιτήριο για τους ομίλους θα πάρουν μόνοι οι πρώτες των νέων ομίλων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button