ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Πειτε του κ. Τσίπρα πως ο Ολυμπιακός θα παρει το όγδοο”

Βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος και τα “οργια” σε βάρος του Ολυμπιακού άρχισαν από πολύ νωρίς.

Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού με αφορμή την διαιτησία του Καλογεροπούλου στην Ξάνθη δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του και την δυσαρέσκειά του για τα όσα έγιναν, ενώ έστειλε το μήνυμα τίτλου και στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Προεδρου:

“Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010, πριν αρχίσει το πρωτάθλημα έβλεπα κάποια περίεργα πράγματα με τη διαιτησία και τους παράγοντες και μου είχαν κάνει εντύπωση. Βγήκα τότε τη δεύτερη αγωνιστική και τα κατήγγειλα. Πέρυσι και φέτος γίνονται τα ίδια, ξεκίνησε από τα φιλικά αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπουμε περίεργα πράγματα, ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό μας.

Εμείς όμως δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι κάνει ο κάθε διαιτητής. Αν για παράδειγμα δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή και ο παίκτης αυτός που έπρεπε να αποβληθεί, έκανε το 1-1, ή αν κάναμε εμείς το 2-1 και μας το ακύρωσε. Αυτά τα βλέπουμε και ξέρουμε καλά τι γίνεται, έχουμε μάθει όμως να παλεύουμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορεί να δώσει κανείς παραγγελία για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας.

Σε αυτό που είπε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός ότι “αυτό που απομένει είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα”, εγώ του λέω ότι αυτό που απομένει είναι να πάρει το 8ο συνεχόμενο ο Ολυμπιακός και να πάει καλά στο Champions League.

Σήμερα, παρά τα περίεργα που είδαμε, μπορούσαμε να νικήσουμε. Και σας διαβεβαιώ και να το ξέρει κι ο κύριος Τσίπρας, ότι το 8ο συνεχόμενο θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Παρ’ όλα αυτά, θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε σκληρά και να νικήσουμε. Την Τρίτη είναι το πιο καθοριστικό ματς. Θα πρέπει να δούμε ένα γεμάτο Καραϊσκάκης»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button