ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Μέχρι να φύγετε με ελικόπτερα, όπως στην Αργεντινή”

Η ζωή μας δεν είναι μόνο η μπάλα. Κι αυτό το απέδειξε περίτρανα ο Κώστας Καραπαπας με ένα ποντάρισμα στα social media που συγκλονίζει.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέδειξε ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που απασχολούν την ζωή αυτού του τόπου, με αποδέκτες τους μεγαλύτερους υπεύθυνους για μια κατάσταση που ξεφεύγει κάθε μέρα. Και που φυσικά κανείς από αυτούς που οφείλουν να νοιαστούν δεν νοιάζονται. Ένα ποστάρισμα το οποίο φυσικά πολλοί θα προσπαθήσουν επιμελώς να “κρύψουν” για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε το συγκλονιστικό ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπα και θα καταλάβετε:

250 αφίξεις απο τη θάλασσα το τελευταίο 24ωρο. 111 μόνο στη Λέσβο. Στη Μόρια υπάρχουν προδιαγραφές για 3,500 και είναι σχεδόν 9,000 οι φυλακισμένοι. Γιατί φυλακισμένοι είναι. Όπως φυλακισμένοι είναι και αυτοί που είναι έξω απο τη Μόρια. Οι κάτοικοι της Λέσβου, που ξαφνικά βρέθηκαν σφιχταγκαλιασμένοι με ένα ανθρωπιστικό πρόβλημα χωρίς τέλος και χωρίς να ευθύνονται γι αυτό.
Δε φταίει ο γονιός που βάζει το παιδί του σε μια βάρκα απο νοβοπάν και πέφτει στα κύματα. Δεν θα το έβαζε στον κίνδυνο και στην Οδύσσεια αν το σπίτι τους δεν καιγόταν.
Δε φταίει όμως και αυτός που αγωνιά για τα παιδιά του και για το πως θα ζήσουν σε αυτή τη νέα κατάσταση.
Δε φταίει ο κάτοικος της Λέσβου και κάθε νησιού που φωνάζει με οργή. Η οργή γεννά ένστικτα. Να είμαστε ειλικρινείς.
Οι θεωρίες είναι για τις… Τασίες με τα εκατομμύρια στην άκρη που η λύση τους για το προσφυγικό είναι να αφήσουμε τους πρόσφυγες να λιάζονται.
Φταίχτες δεν είναι αυτοί που καίγονται στην καθημερινότητα της Μυτιλήνης και στην φρίκη της Μόριας και των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Εγω με τη Μυτιλήνη δεν έχω σχέση, εννοώ ρίζες απο εκεί, έχω όμως αγάπη εκεί. Για ένα νησί που το 2015 με την κρίση αγκάλιασε τους ανθρώπους της φωτιάς, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα. Και τώρα που το νησί αυτό είναι οργισμένο, πάλι κανείς δεν μπορεί να τους το καταλογίσει. Τουλάχιστον αφήστε τους στην ησυχία τους.
Η σημερινή επίσκεψη-καταδρομική του Τσίπρα ήταν σα να πετάει βενζίνη σε πευκοβελόνες κάποιος στη μέση του καλοκαιριού…
Το «σκοτεινό μέτωπο» είναι η ανικανότητα σας να κάνετε κάτι για τους ανθρώπους.
Αλλά όχι μόνο δεν μπορείτε, αλλά ετοιμάζετε να κάνετε hot spot με χιλιάδες μουσουλμάνους στον Έβρο; Στον Έβρο;
Γι αυτό θα πηγαίνετε παντού με ελικόπτερα, μέχρι να φύγετε με ελικόπτερα όπως έγινε στην Αργεντινή!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close