ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κάνουν Πάσχα στο «Μελίνα Μερκούρη»

Η απώλεια του Λιγκ Καπ αποτελεί πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Ειδικότερα, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Καθώς και στις δύο αναμετρήσεις ο Θρύλος προηγήθηκε 2-1 σετ, αλλά έχασε το ματς. Ωστόσο αυτά τα ματς ανήκουν στο παρελθόν. Την Τρίτη του Πάσχα ξεκινούν οι τελικοί της Volley League. Κάνουν Πάσχα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Στο «Μελίνα Μερκούρη» και το Πάσχα

Όπως είναι λογικό, ο Τζουλιάνι και οι παίκτες του θα κάνουν… Ανάσταση στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη». Μεταφορική ως φράση, αλλά αυτή είναι η ουσία. Διότι δεν υπάρχει καμία ημέρα χωρίς προπονήσεις. Δηλαδή Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στο κλειστό. Οι προπονήσεις δεν σταματούν καθόλου. Εξάλλου, το πρωτάθλημα ήταν ο βασικός στόχος από την αρχή της σεζόν.

Μετά την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδας και του Λιγκ Καπ, είναι ακόμη πιο σημαντικό να έρθει αυτός ο τίτλος στον Πειραιά. Βέβαια η κατάκτηση του Challenge Cup συνιστά τεράστια επιτυχία, αλλά το πρωτάθλημα είναι πάνω από όλα. Ειδικότερα από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Καθώς οι παίκτες του μόχθησαν όλη τη σεζόν για να έχουν αυτό το αβαντάζ. Κατά συνέπεια, πρέπει να «σβήσουν» τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να επικεντρωθούν στην πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Κάνουν Πάσχα στο «Μελίνα Μερκούρη».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button