ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Κάποιοι θα φύγουν, κάποιοι θα έρθουν”

Στο γεγονός ότι οι τρεις βαθμούς της νίκης ήταν το ζητούμενο και πως είναι ευτυχής που η ομάδα το κατάφερε, στάθηκε ο Μπέσνικ Χάσι.

Κατά την συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με την Λαμία ξεκαθάρισε πως θα υπάρξουν παίκτες που θα κοπούν από το ρόστερ τις προσεχείς ημέρες ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης.

«Πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό έχει σημασία. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο, ειδικά μετά από ματς στην Ευρώπη. Βάλαμε γκολ με πέναλτι, αλλά πάντα χρειάζεσαι και ένα δεύτερο γκολ. Είχαμε και την κόκκινη κάρτα που από ότι μου είπαν δεν υπήρχε επαφή. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα λόγια του Προέδρου μετά την κλήρωση των ομίλων που άφηνε “παραθυράκι” για μεταγραφική ενίσχυση:

«Αυτός είναι το αφεντικό. Αυτός ξέρει..». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έχουμε ένα πολύ μεγάλο ρόστερ, 32 παίκτες με 4 τερματοφύλακες. Το σίγουρο είναι πως θα παραδώσω τη γνώμη μου για κάποιους παίκτες που θα φύγουν. Το σίγουρο είναι πως μετά τη διακοπή θα έχουμε λιγότερους παίκτες. Ο πρόεδρος θέλει το καλύτερο και δεν αποκλείεται να μας κάνει την έκπληξη…”

Σχετικά Άρθρα

Back to top button