ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Ότι και να κάνουν, ο Ολυμπιακός θα ανταπεξέλθει”

Tα πράγματα στην θέση τους επιχείρησε να βάλει ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά τις νέες “ομορφιές” που είδαμε με το “καλημέρα” του ελληνικού πρωταθλήματος, οι οποίες προήλθαν από τον χώρο της διαιτησίας και συγκεκριμένα τις υποδείξεις ή μη υποδείξεις του διαιτητή Κατσικογιάννη στο Λαμία – Ολυμπιακός.

Ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τους Λαμιώτες εξέφρασε τα σοβαρότατα παράπονα του από την διαιτησία του Κατσικογιάννη αλλά και τις υποδείξεις των βοηθών του, λαμβάνοντας υπόψιν πως οι πρωταθλητές θα έπρεπε να είχαν πάρει ακόμη ένα πέναλτι (στην φάση του Οτζίτζα), υπήρξε και η ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Μίλιτς, ενώ οι ερυθρόλευκοι φορτώθηκαν με ένα σωρό κάρτες για το παραμικρό. Δεν δίστασε μάλιστα για μία ακόμα να μιλήσει με ονόματα, υπενθυμίζοντας πως ο εν λόγω διαιτητής είναι του συνδέσμου της ΕΠΣ Ηπείρου, όπου επικεφαλής είναι ο γνωστός Κώστας Βρακάς.

Παράλληλα αναρωτήθηκε αν υπάρχει κάποιο σχέδιο και ο Ολυμπιακός παίρνει τόσες κάρτες, για να στείλει το μήνυμα προς όλους πως οι πρωταθλητές δεν φοβούνται, εφόσον έχουν στις τάξεις τους πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν.

Δείτε  αναλυτικά τις δηλώσεις του Α’ Αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button