ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κατσικογιάννης για γέλια και για κλάματα!

Με τρομερά παράπονα άφησε τον Ολυμπιακό ο ρέφερι από την Ήπειρο, ο οποίος δεν καταλόγισε πεντακάθαρο πέναλτι σε ανατροπή-μαρς του Οφόε, απέβαλλε αναίτια τον Μίλιτς, ενώ επέδειξε με αρκετή ευκολία κίτρινες κάρτες στους παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας.

Άρχισαν για τα …καλά τα όργανα φαίνεται από την ΚΕΔ των Τριτσώνη-Κουκουλάκη φαίνεται με … μόνιμα αδικημένο τον Ολυμπιακό!

Η διαιτησία του Κατσικογιάννη στην αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής του Περιστερίου, που βρήκε τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν της τυπικά γηπεδούχου Λαμίας με 1-0, ήταν άκρως ενδεικτική του συστηματικού «πολέμου» που δέχεται η πειραϊκή ομάδα από τους ρέφερι που διευθύνουν τοςυ αγώνες του.

Ο ρέφερι από την Ήπειρο κυριολεκτικά έκανε ό,τι περνούσε απο το χέρι του, ώστε να κρατήσει την Λαμία μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα, αδικώντας κατάφωρα τους «ερυθρόλευκους».

Και τί δεν …έκανε ο Κατσικογιάννης, ώστε να κρατήσει ζωντανό το συγκρότημα του Μπαμπη Τεννέ…
Αρχικά στο 39’ αγνόησε με προκλητικό τρόπο καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Οφόε μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Επίσης, στο 70’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη τον Χρβόγιε Μίλιτς στο 70′ αφήνοντας τον Ολυμπιακό με δέκα, χωρίς να υπάρχει τίποτα το μεμπτό και μάλιστα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ έκανε με προκλητικό τρόπο επίδειξη της κίτρινης κάρτας προς τους παίκτες του Μπέσνικ Χάσι, χωρίς να συντρέχει ιδιαίτερος λόγος.

Ο Ολυμπιακός, όμως έτσι και κόντρα σε αυτή την αισχρή διαιτησία κατάφερε να φύγει νικητής από το Περιστέρι και να στείλει ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα υποταχθεί σε κανενός είδους πόλεμο! Με φόντο την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button