ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“Εν μέσω απειλών ήθελαν να υπογράψω για δύο χρόνια”

Η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΕΠΟ ολοκληρώθηκε όταν ο διεθνής άσσος πήρε τον λόγο να σχολιάσει για το έγγραφο που παρουσίασε η ΑΕΚ.

Τότε απάντησε τα εξής:

«Όταν υπέγραψα αυτό το έγγραφο είχα αμφιβολίες. Ρώτησαν τον εκπρόσωπο μου ήθελαν από μένα μία δήλωση, αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας για τρίτο χρόνο ένας οδηγός για να μην ζητήσουν τρελά χρήματα στο μέλλον.

Ο Λυσάνδρου μου είπε: “Είναι άκυρο αυτό το συμβόλαιο, έχει ημερομηνία δύο χρόνια μετά. Δεν έχει την υπογραφή της ΑΕΚ, δεν έχει ισχύ και δεν θα πάρεις αντίγραφο. Υπέγραψε για να μη χαλάσει η συμφωνία”, μου είπε.

Το μόνο που μου είπαν είναι, να πάω να βρω τον Μελισσανίδη σε ένα εστιατόριο που ήταν. Όταν πήγα στο εστιατόριο, ο Μελισσανίδης μου είπε: “Θέλω να βάλεις υπογραφή σε αυτό που συμφωνήσαμε πριν δύο χρόνια”. Αρνήθηκα! Μου έκανε υποτιμητικά σχόλια ο Μελισσανίδης και έφυγα.

Όταν κατάλαβαν ότι με θέλει ο Ολυμπιακός, στις 14 Μάη την τελευταία μέρα, επικοινώνησαν με εμένα και τον εκπρόσωπο μου και μου έκαναν εν μέσω απειλών να πάω να υπογράψω για δύο χρόνια με 500.000 το χρόνο. Αρνήθηκα κι εγώ και ο εκπρόσωπος μου».

Νωρίτερα ο παίκτης είχε κληθεί να απαντήσει συν τοις άλλοις και σε όλες τις προκλήσεις των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button