ΜΠΑΣΚΕΤΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προκλήσεις Αταμάν !!

Ξέφυγε στη συνέντευξη τύπου ο Εργκίν Αταμάν μιας και φαίνεται ότι του είχε λείψει η ατμόσφαιρα μετά τις δύο αποβολές στα προηγούμενα παιχνίδια. Με τον Τούρκο να μιλάει υποτιμητικά για τον προπονητή του Ολυμπιακού  αναφέροντας για τον συναδέλφο του ότι ζηλεύει που δεν πήρε την Ευρωλίγκα!!!Απίστευτα πράγματα

 

Αναλυτικά

Άκουσα ότι ο φίλος μου ο Μπαρτζώκας μίλησε πάλι για μένα. Φίλε μου, σταμάτα να μιλάς για μένα. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του. Στο μέλλον μπορείς να πάρεις κάποια Ευρωλίγκα, δεν χρειάζεται να ζηλεύεις. Ξέρω ότι είναι κάτι που θέλει. Στο προηγούμενο παιχνίδι πάλι είπε για μένα. Κάνε τη δουλειά σου, μην αναφέρεσαι στο όνομά μου στη συνέντευξη Τύπου.

Σήμερα παίξαμε μπάσκετ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα μπάσκετ στην Ευρώπη και το δείξαμε σε όλη τη σεζόν. Παρακαλώ αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ. Το είπα όχι μόνο μετά το προηγούμενο παιχνίδι, αλλά μετά και το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Είναι μπάσκετ, όχι NFL. Μου είπαν ‘έχεις δίκιο’. Ο καλύτερος σκόρερ στην Ευρωλίγκα, που έχει 5-6 βολές μέσο όρο, δεν είχε βολές στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ, δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Αν μας αφήσουν να παίξουμε μπάσκετ την Τετάρτη, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα συγχαρούμε τον αντίπαλο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button