ΜΠΑΣΚΕΤΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτζώκας: «Δεν θα γίνω ο κλασικός γραφικός που μιλάει για τη διαιτησία»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του 3ου τελικού και αναφέρθηκε  στα αίτια της  ήττας  αλλά πέταξε και τα καρφιά του για τη διαιτησία.

 

«Δεν σιγουρέψαμε τη μπάλα όταν περάσαμε μπροστά. Τους δώσαμε τις μπάλες στα χέρια και κάναμε πολλά αμυντικά λάθη. Επηρέασε και ο τρόπος που σφύριζαν οι διαιτητές. Όλοι οι παίκτες είχαν 2-3 φάουλ. Δεν θα είμαι ο κλασσικός γραφικός όπως κάνουν άλλοι να παραπονεθώ για διαιτησία. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης».

Στη συνέντευξη τύπου έκανε την εξής τοποθέτηση

 

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έπαιξε αποφασιστικά. Εμείς δεν παίξαμε στα στάνταρ μας, τουλάχιστον σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπορέσαμε να έχουμε ένταση στην άμυνα γιατί φορτώθηκαν με φάουλ παίκτες μας. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού ήταν αναμενόμενη, είναι δύσκολο μια τέτοια σειρά να τελειώσει με 3-0. Τώρα θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας», τόνισε αρχικά.

Για το υψηλό σκορ σε όλα τα παιχνίδια είπε: «Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με υψηλό τέμπο. Υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες, παρότι υπάρχει πνευματική κούραση. Θα πρέπει να είμαστε στο επίπεδο που πρέπει την Τετάρτη. Δεν θεωρώ πως είμαστε καλύτερη αμυντική ομάδα από τον Παναθηναϊκό, ούτε πως είμαστε χειρότεροι επιθετικά. Σήμερα ήμασταν ανέτοιμοι πνευματικά για κάποια πράγματα που έγιναν στο γήπεδο. Όταν περάσαμε με έναν πόντο νομίζαμε ότι ελέγξαμε το ματς, αλλά παίξαμε κάποιες κακές άμυνες και δώσαμε την μπάλα στα χέρια τους».

Κληθείς να σχολιάσει τις εντάσεις μεταξύ παικτών ή τα παράπονα των προπονητών είπε: «Θα σας μιλήσω για μένα. Ο κ. Αταμάν είχε αποβληθεί στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν είχαμε την ίδια αντίδραση. Να συγκεντρωθούμε στο μπάσκετ. Αν αντάλλαξαν κάποια λόγια ο Σλούκας με τον Κάνααν είναι απολύτως φυσιολογικό. Η γνώμη μου είναι πως τα παιχνίδια από άποψη ποιότητας είναι τα καλύτερα, με βάση και τους άλλους τελικούς στην Ευρώπη».

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button