ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η φετινή έναρξη της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας του Σικάγο

Άρχισαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Φθινόπωρο 2020 Tots Soccer Sessions»

Άρχισαν οι εγγραφές για το πρόγραμμα «Φθινόπωρο 2020 Tots Soccer Sessions».

Η νέα σεζόν για την Ακαδημία του Ολυμπιακού στο Σικάγο ξεκίνησε. Η «ερυθρόλευκη» Σχολή θα υποδεχθεί σύντομα τα παιδιά που θα θελήσουν να πάρουν μέρος σε αυτή. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Φθινόπωρο 2020 Tots Soccer Sessions», το οποίο ξεκινά το Σάββατο 15 Αυγούστου. Με τα παιδιά που ενδιαφέρονται να ενταχθούν εκεί, να μπορούν να εγγραφούν ήδη.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Σχολής σημειώνεται πώς «το πρόγραμμα Tots Soccer παρέχει ένα διασκεδαστικό, ασφαλές και αναπτυξιακά κατάλληλο ποδοσφαιρικό περιβάλλον για παιδιά ηλικίας 3-7 ετών, όπου θα μάθουν τις κατάλληλες δεξιότητες για να χτίσουν τα θεμέλια για το παιχνίδι.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα παιδιά, τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως άτομα. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μια ποικιλία από διασκεδαστικά παιχνίδια ώστε να προάγει και να εμπλέξει τα παιδιά στην φυσική δραστηριότητα, καθώς έχουν πολλές επαφές με την μπάλα.

Ο κύκλος σπουδών έχει σχεδιαστεί επαγγελματικά για να προάγει την ανάπτυξη των παικτών, τη φυσική τους κατάσταση, την ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων και την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης, σε ατομικό επίπεδο για τον παίκτη αλλά και μαζί με την μπάλα. Τα παιδιά θα εκπαιδευτούν από προπονητές που έχουν άδεια προπονητικής από τον Ολυμπιακό του Σικάγο.

Το πρόγραμμα «Tots Soccer» περιλαμβάνει εκπαίδευση και παιχνίδια σε μικρό γήπεδο ως μέρος του κύκλου σπουδών».

** Οι θέσεις για εγγραφές είναι περιορισμένες και θα υπάρξει σειρά προτεραιότητες. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο: https://www.olympiacoschicago.com/tots-soccer.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button