ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟ

«Προετοιμασμένοι και απόλυτα συγκεντρωμένοι»

Στην αυξημένη προσήλωση των παικτών του ενόψει Μπρέσια αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος. 

Πανέτοιμη για την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη στο Champions League παρουσιάζεται η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετωπίζει την Μπρέσια το βράδυ της Τετάρτης (29/11- 21:30)

Ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας Θοδωρής Βλάχος εστίασε στο γεγονός ότι οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι:

«Δίνουμε το τρίτο παιχνίδι της σεζόν στο Champions League με βασικό στόχο την πρώτη εκτός έδρας νίκη. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι δύσκολη ομάδα που παίζει πάντα για τη νίκη ειδικά στην έδρα του αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό. Κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικές δυσκολίες και είναι ξεχωριστό στη σεζόν. Αυτό είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι στο 100%».

Πάβιτς: «Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς δήλωσε από την πλευρά του τα εξής: «Η Μπρέσια είναι πολύ δυνατή τη φετινή σεζόν και κόντρα σε αυτή την ομάδα θα δώσουμε ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο και εμείς είμαστε δυνατοί και πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι στο οποίο θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι θετικό. Βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να φτάσουμε στο στόχο μας. Θέλουμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να παλέψουμε για καλά αποτελέσματα στα εκτός έδρας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button