ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το φαινόμενο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ του 21ου αιώνα!

Λέμε ότι κάποια πράγματα και κάποια συναισθήματα μπορεί να στα χαρίσει μόνο ο αθλητισμός. Και είναι σωστό. Όμως υπάρχουν και κάποια άλλα πράγματα, κάποιες διακρίσεις παραπάνω που δεν στις χαρίζει μόνο ο αθλητισμός, αλλά κάποιες ομάδες φαινόμενο. Μία εξ’ αυτών, δεν μπορεί παρά να είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, το καμάρι μίας ολόκληρης πόλης, μίας ολόκληρης χώρας, των εκατομμυρίων οπαδών σε όλο τον κόσμο, “μπολιασμένος” από το πνεύμα νικητή που δίνει ο Δαφνοστεφανωμένος Έφηβος και ο Πειραιάς μαζί, έχει ακόμα ένα τμήμα που ξεφεύγει από κάθε λογική. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την ομάδα πόλο ανδρών που σήμερα κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα στην ανδρική υδατοσφαίριση, το έβδομο σερί της!

Τρέλα, παράνοια, μαγεία, Θρίαμβος, Νίκη, Ολυμπιακός! Όλα μαζί φυσικά. Και πως να μην είναι όλα μαζί αφού η αρμάδα του Θοδωρή Βλάχου χαρακτηρίζεται πλέον ως φαινόμενο. Φαινόμενο του 21ου αιώνα! Τι εννοούμε;

Διανύουμε ήδη το 19ο έτος του 21ου αιώνα. Ήτοι, 2019. Η ομάδα πόλο ανδρών του Θρύλου έχει ξεπεράσει κάθε λογική και κάθε φαντασία, αφού σε αυτά τα 19 χρόνια έχει κατακτήσει 17 πρωταθλήματα. Ναι καλά διαβάσατε, καλά το θυμάστε αρκετοί. ΔΕΚΑΕΠΤΑ στα δεκαεννιά πρωταθλήματα του 21ου αιώνα! Το λες και φαινόμενο! Το λες κάτι μοναδικό, κάτι συγκλονιστικό, κάτι… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close