ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πρέπει να παίξουμε με τον δικό μας χαρακτήρα»

Να μην υποτιμήσουν την Ομόνοια στον αυριανό κομβικό επαναληπτικό ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Στις ιδιαιτερότητες και τον βαθμό δυσκολίας που κρύβει για τον Ολυμπιακό η αυριανή ρεβάνς με τη Ομόνοια εστίασε ο Πέδρο Μαρτίνς.
Με τον Πορτογάλο τεχνικό των νταμπλούχων Ελλάδας να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι:
«Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα. Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξή Τύπου του αγώνα μεταφέροντας στη συνέχεια την εκτίμησή του για το τι θα πρέπει να περιμένει από το παιχνίδι…

«Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα σημαίνει ότι είμαστε στους ομίλους του Champions League. Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θα ήθελα να δω περισσότερη προσωπικότητα, περισσότερο χαρακτήρα, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε. Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο που θες χωρίς προετοιμασία. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στον ρυθμό και τη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είδαμε βελτίωση σε ορισμένα πράγματα στο τελευταίο ματς που δώσαμε. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αύριο θέλουμε ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Τέλος , ζητήθηκε από τον Μαρτίνς να σχολιάσει τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα κάνει η Ομόνοια στην ενδεκάδα της.
«Μόλις δούμε ποιοι παίκτες δεν θα είναι στην 11άδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα τους αντικαταστήσουν. Εχουμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, αφού πολύ γρήγορα θα έχουμε εικόνα».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button