ΒΟΛΕΪΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χρόνια πολλά στην αρχηγό μας

Την γιορτή της γιορτάζει σήμερα ,η Στέλλα Χριστοδούλου. Η αρχηγός της ομάδας Βόλει του Θρύλου μας όλοι εμείς εδώ στο redaroume δεν θα μπορούσαμε να μην του ευχηθούμε!

Η αρχηγός με την ομάδα του Πειραιά έχει κατακτήσει στις εγχώριες διοργανώσεις, μέχρι την περίοδο 2018-19, 7 συνεχόμενα Πρωταθλήματα Ελλάδας και 8 συνεχόμενα Κύπελλα Ελλάδας. Κορυφαία πάντως στιγμή στην καριέρα της αποτελεί το χρυσό μετάλλιο του Ευρωπαϊκό Κύπελλο  (Τσάλεντζ Κάπ) της περιόδου 2017-18, που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στο οποίο αναδείχθηκε ως Πολυτιμότερη παίκτρια (M.V.P.) της διοργάνωσης. Στις επιτυχίες της επίσης περιλαμβάνεται και το Ασημένιο Μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση το 2017.
Σε ατομικό επίπεδο η Στέλλα Χριστοδούλου ανακηρύχθηκε Πολυτιμότερη Παίκτρια του Πρωταθλήματος Ελλάδος των περιόδων 2016-17 και 2018-19 καθώς επίσης και του Κυπέλλου Ελλάδας το 2014 και το 2019. Με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2019, η διεθνής πασαδόρος έφτασε τις 8 κατακτήσεις και ισοφάρισε την επίδοση της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Στέλλα μας Χρόνια Πολλά με υγεία ευτυχία και πολλές πολλές κούπες…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button