ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παντελάκης:«Μια καλή πορεία στους ομίλους»

Ικανοποιημένος από την πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους της Euroleague ήταν ο Γιώργος Παντελάκης κατά την άφιξη της ομάδας από την Πολωνία. Ο έμπειρος τεχνικός σε δηλώσεις τους αναφέρθηκε  και στους στόχους της ομάδας, το δέσιμο μεταξύ των παικτριών αλλά και το ενδεχόμενο ενίσχυσης.

Για το δέσιμο της ομάδας: «Ο ενθουσιασμός της ομάδας, συνολικά, ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Το πόσο δεμένα είναι τα κορίτσια μεταξύ τους, φάνηκε και από τους πανηγυρισμούς, αλλά και από τις αντιδράσεις από τον πάγκο, από όσες δεν παίζανε και φυσικά από την ομαδική αγκαλιά που κάναμε στο τέλος, παίκτριες, προπονητές και παράγοντες».

Για το παιχνίδι της Πολωνίας: «Αυτό που είχα πει στις παίκτριες μου είναι πως αν στο φινάλε του αγώνα είμαστε κοντά στο σκορ, αν στα τελευταία τρία λεπτά είμαστε στον πόντο, το παιχνίδι θα το κερδίζαμε. Το πώς θα το κερδίζαμε δεν είχε σημασία, απλά εμείς το κάναμε με τον ίδιο τρόπο, όπως στο ΣΕΦ».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης: «Το θέμα της ενίσχυσης είναι κάτι που θα το δούμε με την διοίκηση. Αν με ρωτάτε προσωπικά, η ομάδα και έτσι όπως είναι, μπορεί να σταθεί άξια στους ομίλους, σαν Ολυμπιακός. Παίζαμε χωρίς κάποιες παίκτριες, δεν την έχουμε δει να αγωνίζεται πλήρης και αν φανταστούμε ότι κατάφερε μια τέτοια επιτυχία με ελλείψεις, τότε θα πρέπει πρώτα να δούμε πως θα αγωνίζεται πλήρης και μετά για το αν χρειάζεται ενίσχυση ή όχι».

https://www.facebook.com/redaroume/videos/275614056397254/

Σχετικά Άρθρα

Back to top button