ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ονομαστικές καταγγελίες από τον Ολυμπιακό στη συνάντηση με UEFA-FIFA

Ευθέως και χωρίς υπεκφυγές τα είπε ο Ολυμπιακός στην συνάντηση με την UEFA. Όπως γράψαμε νωρίτερα, οι ερυθρόλευκοι εκτός του ότι ζήτησαν την απομάκρυνση των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, εκτός από το ότι υπέβαλλαν αίτημα για ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια των μεγάλων προέβησαν σε ονομαστικές καταγγελίες για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Συγκεκριμένα, στη συνάντηση με την UEFA ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ονομαστικά τον Γιάννη Παπαδόπουλο, τον Θωμά Μητρόπουλο και το πως εκείνοι ελέγχουν την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και τον Τριτσώνη, ενώ επισημάνθηκε πως ο Περέιρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα!

Μάλιστα, έγινε αναφορά ακόμα και στην παρουσία και στο ρόλο ποινικών και μπράβων της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Επιπλέον, ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον τρόπο που η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις, ζητώντας, μάλιστα, την άμεση απομάκρυνση του Ιάκωβου Φιλιππούση με τον υπέρογκο μισθό. Μάλιστα, αυτό είναι κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον, σε εκείνο το σημείο υπερτονίστηκε εκ νέου και το ζήτημα των υπέρογκων μισθών, αλλά και το γεγονός της πολύ μεγάλης αύξησης του προσωπικού, δηλαδή από τα 60, στα 100 άτομα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button