ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πάρτε του το σημαιάκι… χθες!

Ο βοηθός Δημητριάδης δεν πήρε… χαμπάρι πώς ήταν δύο παίκτες του ΟΦΗ εκτεθειμένοι, ενώ το VAR έκανε πέντε λεπτά για να το επιβεβαιώσει.

Μετά όλα αυτά που είδαμε και σήμερα, πώς να μην φωνάζει ο Ολυμπιακός για το VAR, για την ΚΕΔ, για την ανικανότητα των διαιτητών και των εποπτών. Όταν, δε, είναι και διεθνής, τότε το πράγμα γίνεται πολύ χειρότερο. Η φάση του ημίωρο του ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Όχι μόνο στο κομμάτι της απόφασης, αλλά και του χρόνου που απαιτήθηκε για να βρεθεί τί συνέβη! Λες και ήταν τόσο δύσκολο το θέμα, τόσο δύσκολη η φάση.

Στο ημίωρο καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ στη φάση με πρωταγωνιστές τον Χολέμπας και τον Γιάννου. Αυτό είναι το τελείωμα της φάσης. Το θέμα είναι τί έχει προηγηθεί; Στην αρχή της φάσης, όταν ο Κοροβέσης κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, δύο παίκτες του ΟΦΗ είναι ακάλυπτοι. Ο μεν Γιάννου πάνω στον οποίο έγινε η παράβαση, αλλά και ο Στάρτζεον. Και οι δύο κινούνται για την μπάλα.

Το θέμα είναι πώς αυτό που έχει χάσει εντελώς τη φάση, δηλαδή το γεγονός πώς δύο παίκτες του ΟΦΗ είναι σε θέση οφ σάιντ είναι ο βοηθός Δημητριάδης από την Ένωση Μακεδονίας. Διεθνής επόπτης, αλλά έχασε όχι έναν μα δύο παίκτες. Εάν δεν το πάρουν το σημαιάκι… χθες, η ευθύνη θα είναι τόσο της ΚΕΔ όσο και του Κλάτενμπεργκ. Γιατί μετά θα είναι εκείνοι 100% υπεύθυνοι για την υπάρχουσα κατάσταση.

Όσον αφορά στο γεγονός ότι για μια τόσο εύκολη φάση, το VAR έκανε 5 με 6 λεπτά για να διαπιστώσει το προφανές με γυμνό μάτι, δεν υπάρχει λόγος να πει κανείς το παραμικρό. Μετά τους πειράζει πού ο Ολυμπιακός τους βγάζει στη… σέντρα όλη την ώρα.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button