ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Καραλής

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του αθλητή του Ολυμπιακού, στην πρώτη ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού Στίβου Ανδρών/Γυναικών. Καθώς το απόγευμα του Σαββάτου, πήρε το «χρυσό» μετάλλιο με μια πολύ δυνατή επίδοση! Πανελλήνιο ρεκόρ ο Καραλής.

Η σπουδαία επίδοση του Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάκτησε το ένα από δύο χρυσά μετάλλια της ομάδας Στίβου του Θρύλου, το Σάββατο. Καθώς ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με επίδοση 5,86μ. Μιας και ο «ερυθρόλευκος» άλτης κατέρριψε το ρεκόρ που είχε ο Κώστας Φιλιππίδης (σ.σ.: 5,85μ.). Επιπλέον, πριν «πετάξει» στα 5,86μ., ο Καραλής είχε περάσει με την πρώτη τα 5,30μ., τα 5,40μ. και τα 5,50μ, ενώ με τη δεύτερη προσπάθεια το 5,62μ. και με την τρίτη το 5,72μ. Επίσης, το 5,86μ. το πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια και έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση. Πιο συγκεκριμένα, είναι σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Κωνσταντινούπολης. Πανελλήνιο ρεκόρ ο Καραλής.

Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή

Ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού τόνισε μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε: «Πάντα στο ΣΕΦ, η αγάπη του κόσμου μου δίνει φτερά. Ήμουν καλά σήμερα και τα κατάφερα, με τον πατέρα μου και τον Γιώργο Πομάσκι, που βοηθάει. Έβαλα τις βάσεις για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Κωνσταντινούπολη, όπου πάω για το καλύτερο δυνατό. Σίγουρα, είναι στους στόχους μου το 5,92μ., αλλά κουράστηκα. Είχα μεγάλη αναμονή στον αγώνα και έκανα πολλά άλματα. Πέρασα μία δύσκολη σεζόν πέρυσι και ήθελα το ρεκόρ. Δουλεύουμε με το κεφάλι κάτω και προχωράμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button