ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παϊένκ, Πέριτς και…

Ο Σλοβένος κεντρικός και ο Σέρβος ακραίος έχουν «κλείσει» στον Ολυμπιακό.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του πρωταθλητή Ελλάδας. Ο Δημήτρης Καζάζης σε συνεργασία με τη διοίκηση έχουν ολοκληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Αρκετές ανανεώσεις και προσθήκες έγιναν γνωστές, αλλά ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί οι δύο ξένοι που απομένουν. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την απαραίτητη προεργασία και έχουν σχεδόν τελειώσει με το κομμάτι αυτό.

Έχουν ακουστεί πολλά και το redaroume τα βάζει σε μια σειρά. Αναφορικά με όσα ισχύουν. Θυμίζουμε πώς στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ο διαγώνιος Έγκλεσκαλνς και ο ακραίος Μιγιαήλοβιτς. Όσον αφορά στις άλλες δύο θέσεις. Αυτές είναι «καπαρωμένες» από τον Άλεν Παϊένκ και τον Πάβλε Πέριτς. Αυτό που έχει απομείνει είναι η ανακοίνωση της έναρξης της συνεργασίας μαζί τους.

Ο έμπειρος Σλοβένος κεντρικός αποτελεί τον «διάδοχο» του Όκολιτς. Ένας παίκτης που θα δώσει πολλές λύσεις πάνω στο φιλέ, όχι μόνο με τις ικανότητές του, αλλά και με την εμπειρία του. Έχοντας αγωνιστεί σε πολλά πρωταθλήματα στην Ευρώπη όπως στη Βερόνα και τη Λούμπε στην Ιταλία, στην Γιαστρέμπσκι στην Πολωνία, στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και στην Πουατιέ στη Γαλλία, μεταξύ άλλων. Έχοντας κατακτήσει αρκετούς τίτλους.

Από την άλλη, τα τελευταία 24ωρα έκλεισε και ο Πάβλε Πέριτς. Ο 23χρονος ακραίος, το next big thing του σερβικού βόλεϊ, έκανε αποδεκτή την πρόταση του Ολυμπιακού, προτιμώντας τους «ερυθρόλευκους» από τις ιταλικές ομάδες που είχαν δείξει επίσης ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν. Η πρόκληση των πρωταθλητών Ελλάδας μέτρησε αρκετά για να πει το ναι στην προσφορά τους. Και να αποτελέσει μαζί με τον Μιγιαήλοβιτς το δίδυμο των ακραίων των «ερυθρολεύκων».

Με τις δύο αυτές κινήσεις έχουν κλείσει οι μεταγραφές για τον Ολυμπιακό. Έχουν κλείσει, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. Κι αυτό διότι τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία. Πάντα έχουν γίνει κινήσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Λογικά δεν θα γίνει κάτι άλλο, όμως για καλό και για κακό, μην το θεωρήσουμε 100% σίγουρο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button