ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η «ελληνική» λίστα του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από την Α1 πόλο Ανδρών. Τα ονόματα που θα φορέσουν ερυθρόλευκο σκουφάκι.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα χρονιά είναι σε εξέλιξη. Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν είναι μονάχα οι παίκτες που έχουν ανακοινωθεί αυτοί που τη νέα σεζόν θα φορούν τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας. Υπάρχουν και όσοι ακόμα δεν είναι και με τη… βούλα μέλη του Θρύλου. Αλλά και πρόσωπα που ακόμα, είτε δεν έχουν ακουστεί, είτε δεν έχουν κλείσει οριστικά.

Το δεδομένο είναι πώς οι άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» δεν κοίταξαν μονάχα τις περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονταν εκτός συνόρων, ακόμα κι αν αυτοί ήταν Έλληνες. Κοίταξαν και περιπτώσεις παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως σας ενημερώσαμε το Σάββατο το απόγευμα στο redaroume, θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ. Μετά τους Κάκαρη και Αργυρόπουλο που ουσιαστικά είναι μέλη της Γιούγκ, στην πόρτα της εξόδου είναι και ο Σκουμπάκης. Με τον Θοδωρή Βλάχο να έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες από την Α1 Ανδρών.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γούβη και τον Νίκο Γκίλλα. Ο διεθνής αμυντικός ετοιμάζεται να αφήσει τη Βουλιαγμένη και να ακολουθήσει αντίθετη πορεία από αυτή του Δημήτρη Σκουμπάκη που θα αποχωρήσει από τους νταμπλούχους Ελλάδας με προορισμό τον ΝΟΒ. Ο Βλάχος ξέρει καλά τον Γούβη από την εθνική ομάδα και θεωρεί πώς ο 27χρονος μπορεί να δώσει αρκετά στους «ερυθρόλευκους», στο κομμάτι της άμυνας. Παίρνοντας τη θέση του Σκουμπάκη και πλεονέκτημα την εμπειρία του.

Σε ό,τι αφορά τον νεαρό Νίκο Γκίλλα από τον ΝΟ Χίου, είναι μια περίπτωση με μεγάλο ενδιαφέρον. Ο 18χρονος περιφερειακός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία με την ομάδα του Βορείου Αιγαίου. Όπως λέγεται έντονα στο νησί, ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα. Ένα παιδί με μεγάλες δυνατότητες. Μια περίπτωση με τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές. Κάτι που αρέσει στον Θοδωρή Βλάχο. Να δουλεύει με νεαρά παιδιά που έχουν πολύ μεγάλες προοπτικές και ικανότητες.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button