Ώρα για ένα ακόμα πρωτάθλημα!

Είναι αλήθεια πώς η κανονική διάρκεια της Α1 Ανδρών έκλεισε με το απόλυτο για τον Ολυμπιακό. Δηλαδή 14 ματς και ισάριθμες νίκες. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο +2 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (σ.σ.: 26β.). Ωστόσο ο Θρύλος είναι έτοιμος για μια ακόμα κούπα. Αρκεί να κάνει μια νίκη στα playoffs. Ώρα για ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Ακόμα ένα πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό
Πράγματι, με δεδομένο ότι οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου, ο Θρύλος έχει αβαντάζ. Γιατί είναι στο +2 από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει πετύχει το «2/2» στην κανονική περίοδο. Επομένως ο Ολυμπιακός θέλει μια νίκη στα playoffs για να πάρει και το φετινό πρωτάθλημα. Ειδικότερα, βάσει προγράμματος, αν νικήσει τη Δευτέρα το απόγευμα της ΑΕΚ, θα βρεθεί πάρα πολύ κοντά στη μαθηματική κατάκτηση. Αλλά πρέπει να νικήσει και τον ΑΣ Πέρα Αθηνών.
Μετά θα γίνει η απονομή, το απόγευμα της Τρίτης. Αξίζει να σημειωθεί πώς για τους φίλους του Θρύλου και του αθλήματος, οι αναμετρήσεις θα γίνουν στην Ομοσπονδιακή Αίθουσα του ΣΕΦ. Βέβαια, ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα στην Α1 Ανδρών. Για την ακρίβεια θα είναι το τέταρτο στη σειρά, αλλά και 18ο συνολικά στην ιστορία του τμήματος! Ώρα για ένα ακόμα πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα των playoffs της Α1 Ανδρών
Δευτέρα 26 Μαΐου
16:30 ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τρίτη 27 Μαΐου
16:30 ΑΣ Πέρα Αθηνών – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Παναθηναϊκός