ΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα του τρίτου γύρου

Μια αγωνιστική απομένει για το φινάλε της κανονικής περιόδου με το παλαιό σύστημα. Διότι με το νέο σύστημα διεξαγωγής της Basket League, τα ματς είναι έξι. Όπως είναι γνωστό, από φέτος υπάρχει και ένας ακόμα γύρος. Για την ακρίβεια, δύο ξεχωριστά μίνι πρωταθλήματα. Ειδικότερα, το πρώτο για τις ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 1-6 και το δεύτερο για εκείνες των θέσεων 7-12. Μιας και οι πέντε από τις έξι πρώτες θέσεις έχουν ξεκαθαρίσει, παίρνει «σάρκα και οστά» και η συνέχεια. Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα του τρίτου γύρου.

Τα ματς του τρίτου γύρου

Αξίζει να σημειωθεί πώς οι πέντε πρώτες θέσεις έχουν «κλειδώσει». Πιο συγκεκριμένα, κατά σειρά τις έχουν καταλάβει οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Προμηθέας και Άρης μετά και την 21η αγωνιστική. Αντίθετα, την 22η και τελευταία αγωνιστική του δεύτερου γύρου, θα γίνει γνωστή και η 6η ομάδα στη βαθμολογία. Δηλαδή αυτή που διεκδικούν η ΑΕΚ και ο Κολοσσός Ρόδου.

Επίσης, βάσει προγραμματισμού, ο τρίτος γύρος θα αρχίσει το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου. Διότι το επόμενο (23-25/3) πέφτει η αυλαία στον δεύτερο. Άρα με αυτές τις πέντε ομάδες θα δώσει ένα ακόμα ματς ο Θρύλος. Για την ακρίβεια, θα έχει τρία εντός  και δύο εκτός έδρας ματς, αντίστοιχα. Μετά το τέλος του αρχίζουν τα πλέι οφ, με τη συμμετοχή των ομάδων που θα είναι στις θέσεις 7 και 8, στη βαθμολογία. Ειδικότερα, οι διασταυρώσεις είναι γνωστές: 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5. Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα του τρίτου γύρου.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

1η αγωνιστική 3ου γύρου (23η)

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Άρης

2η αγωνιστική 3ου γύρου (24η)

  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Περιστέρι

3η αγωνιστική 3ου γύρου (25η)

  • Παναθηναϊκός – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

4η αγωνιστική 3ου γύρου (26η)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Προμηθέας

5η αγωνιστική 3ου γύρου (27η)

  • ΑΕΚ ή Κολοσσός Ρόδου – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button