ΧΑΝΤΜΠΟΛ

«Όλοι θέλουν ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη»

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Τσιλιμπάρης ενόψει της αναμέτρησης με την Κόμλο στην Ουγγαρία ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Από την εικόνα που έχουμε μέχρι στιγμής, με βάση το υλικό που έχουμε μελετήσει από τον αντίπαλό μας έχουμε καταλήξει ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Εμείς με τον προπονητή μας προσπαθούμε να οργανώσουμε ένα τρόπο παιχνιδιού για να αντιμετωπίσουμε τις αρετές τους. Έχουμε εντοπίσει κάποιες αδυναμίες και εκεί πέρα θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε εμείς. Πάντα η εικόνα που μπορεί να συναντήσεις μέσα στο γήπεδο σε μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση, μπορεί να διαφέρει από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στο εθνικό της πρωτάθλημα. Για αυτό το λόγο εμείς κρατάμε χαμηλά τον πήχη.

Υπάρχει πάρα πολύ διάθεση στις τάξεις της ομάδας. Όλοι θέλουν να γίνει ένα παραπάνω βήμα στην Ευρώπη. Αυτά τα παιχνίδια, εκτός του ότι θα δώσουν την ευκαιρία στον κόσμο του Ολυμπιακού να έρθει να δει την ομάδα, δίνουν χαρά και στους αθλητές. Από κει και πέρα μετά το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει την Παρασκευή στην Ουγγαρία θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε καλύτερα τις πιθανότητές μας για να διεκδικήσουμε την πρόκριση και ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button