ΜΠΑΣΚΕΤ

Η τιμωρία σε Αγγελόπουλους και Ολυμπιακό

Με επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τιμώρησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ, λόγω των δηλώσεων που είχαν κάνει τα «ερυθρόλευκα» αφεντικά εις βάρος των διαιτητών και της ΕΟΚ. Τα αρμόδια όργανα έκριναν τις δηλώσεις των προέδρων του Ολυμπιακού ως προσβλητικές και υβριστικές και τους ζητούν να ανακαλέσουν ρητώς και εγγράφως ενώπιον του Μονομελούς Διοικητικού Οργάνου εντός 10 ημερών.

Παράλληλα, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε τον Χρήστο Σταυρόπουλο με την ποινή «της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Επιβάλλονται σε βάρος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης και του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και β) σε βάρος εκάστου των κ.κ. Π. και Γ. Αγγελόπουλο οι ποινές της αυστηρής έγγραφης επίπληξης, του χρηματικού προστίμου 2.000,00 ευρώ και της έγγραφης ενώπιον του Μ.Δ.Ο. ρητής ανάκλησης των δυσφημιστικών δηλώσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση της παρούσας ως προς άπαντες τους εγκαλούμενους για δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις σε βάρος των διαιτητών και της Ε.Ο.Κ.

1. Επιβάλλεται στον κ. Χρήστο Σταυρόπουλο, Γενικό Διευθυντή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις την ποινή της έγγραφης επίπληξης και

2. Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον τύπο για δυσφήμηση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές δηλώσεις από τον Γενικό Διευθυντή αυτής κ. Χρήστο Σταυρόπουλο την ποινή της έγγραφης επίπληξης με δημοσίευση στον Τύπο.

1. Απαλλάσσεται ο κ. Χρήστος Σταυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ από την κατηγορία για δυσφήμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας με δημόσιες δυσμενείς προσβλητικές και υβριστικές κρίσεις σε βάρος της ΕΟΚ και των διαιτητών.

2. Απαλλάσσεται την ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ, για την ίδια κατηγορία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button