ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΜΠΑΣΚΕΤΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ με ΠΑΟ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού το αποφάσισαν. Η σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ Γυναικών, ή πιο σωστά το εντός έδρας ματς του Θρύλου, θα διεξαχθεί στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Με αφετηρία το ματς της Πέμπτης, 5 Μαΐου. Όχι στην αίθουσα 5. Την έδρα των «ερυθρολεύκων» στην Α1 μπάσκετ Γυναικών.  Διότι, στόχος είναι η αναβάθμιση του πρωταθλήματος. Η ΕΟΚ επιβεβαίωσε σήμερα την αλλαγή. Στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ με ΠΑΟ.

Η απόφαση για την κεντρική σάλα

Στα ματς της Ευρώπης ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε εκεί. Αυτό αποφάσισε και για τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ. Το ματς (σ.σ.: ή τα ματς αν χρειαστεί) να διεξαχθεί στην κεντρική σάλα. Με στόχο την καλύτερη προβολή του αθλήματος. Επιπλέον, έχει σημασία το γήπεδο. καθώς δίνει μια άλλη… αίγλη στη σειρά. Πόσω δε μάλλον η κεντρική σάλα του ΣΕΦ. Εκεί αύριο βράδυ έχει ματς για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός πρότεινε τη διεξαγωγή των ματς με τον Παναθηναϊκό στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ και το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, αντίστοιχα. Ωστόσο, οι «πράσινοι» επέλεξαν –για οικονομικούς λόγους– το κλειστό της Λεωφόρου! Ο Παναθηναϊκός δείχνει αναμφισβήτητα πώς δεν έχει διάθεση. Με άλλα λόγια δεν έχει πρόθεση να συνδράμει στην προσπάθεια αναβάθμισης του πρωταθλήματος. Στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ με ΠΑΟ.

Το τζάμπολ του πρώτου τελικού

Μια ακόμα αλλαγή έγινε γνωστή σήμερα. Αφορά τον πρώτο τελικό. Ειδικότερα την ώρα έναρξής του. Αρχικά, η ομοσπονδία ανακοίνωσε πώς το ματς θα ξεκινήσει στις 17:00. Όμως, με την μετακίνηση της έδρας από την αίθουσα 5 στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, υπάρχει αλλαγή και στην ώρα του τζάμπολ. Ο πρώτος τελικός θα αρχίσει στις 19:00 τελικά. Αυτό έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, επίσημα, από την πλευρά των ανθρώπων της ΕΟΚ. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες και για την τηλεοπτική μετάδοση των αναμετρήσεων. Ο Ολυμπιακός έχει επαφές με το κρατικό κανάλι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button