ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Στρατηγοί προπονητές και οι Στρατιώτες

Στους Ζωσιμάδες η  ταξιαρχία του Μαρτίνεθ  έκανε πάρτι με το 3-0, σε μία δύσκολη έδρα  παραδοσιακά για τους Πειραιώτες  ενώ  λίγες ώρες αργότερα οι μάγκες του Μπαρτζώκα έκαναν μία …χαψιά τον Παναθηναϊκό.  Δύο …Στρατηγοί με μάγκες στρατιώτες. Γράφει ο Redistas.

Στο ποδόσφαιρο, βλέπουμε την αποθέωση της ποδοσφαιρικής λογικής. Ενας προπονητής που έχει τον σεβασμό των παικτών,  είτε αυτοί παίζουν πολύ ή λίγο, με τον Μαρτίνεθ να ξέρει πολύ καλά το κομμάτι της διαχείρισης και έστω και να κάποιες φορές έχει κάνει μικρά λάθη αυτά είναι λογικά καθώς και ο ίδιος είναι καινούργιος.

Βλέπεις όμως και μέσα στο γήπεδο και στις αντιδράσεις των παικτών και στα γκολ ότι η ομάδα είναι μία πραγματική οικογένεια. Μεγάλο πράγμα τα υγιή αποδυτήρια και ο σεβασμός  των στρατιωτών στον Στρατηγό.

Η συνέχεια θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Στο Μπάσκετ, θα το πω και δεν ντρέπομαι ,με έπιασε ρίγη βλέποντας τον Παπανικολάου να κατεβάζει απο το βάθρο τον Μπαρτζώκα για να του δώσει το Κύπελλο του Σούπερ καπ. Η αποθέωση του απόλυτου σεβασμού προς ένα άνθρωπο που άκουσε πολλά για το θέμα Σλούκα, με τον ίδιο τον “Σκακιστή”  να κρατάει χαμηλούς τόνους και τον αντίπαλο να κάνει δηλώσεις δείχνοντας κούλ με εκφάνσεις ειρωνείας .

Το +25 και ο τίτλος του Σούπερ καπ είναι η πρώτη νίκη που είναι σημαντική για την ψυχολογία αλλά ο ίδιος ο “Μπαρτζώ” πιο πολύ χαίρεται και γουστάρει που έχει υγιή αποδυτήρια και τον σεβασμό που αρμόζει έχοντας στα αποδυτήρια του παίκτες που τον στηρίζουν και τον σέβονται χωρίς να κοιτάνε την πάρτη τους. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button