ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ημερομηνία έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας

Ο Ολυμπιακός είναι εδώ και αρκετές ημέρες εκτός προπονήσεων. Μετά τη φιέστα με τον ΠΑΟΚ, οι περισσότεροι από τους βασικούς ξεκίνησαν τις διακοπές τους. Οι τελευταίοι είναι από τις 18 Μαΐου. Παίρνουν… ανάσες ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μια ακόμα δύσκολη σεζόν είναι μπροστά. Η ημερομηνία έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Η έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας

Το πλάνο για τη νέα σεζόν είναι έτοιμο. Οι παίκτες του Θρύλου θα κάνουν σχεδόν 4 εβδομάδες διακοπές. Αντίθετα με τους διεθνείς που θα έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Εξάλλου, το πρώτο ραντεβού για τη νέα χρονιά ορίστηκε για τις 14 Ιουνίου. Στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Την ίδια ημέρα οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μάθουν τον αντίπαλο τους στο Champions League.

Για την ακρίβεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εβδομάδα παραμονή στην Ελλάδα. Πέρα από αυτό, αναχώρηση για την Αυστρία όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο. Το ταξίδι για τη χώρα της Κεντρικής Ευρώπης θα γίνει στις 22/6. Η ημερομηνία έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Στόχος η ετοιμότητα στις 19-20 Ιουλίου

Στην Αυστρία ο Ολυμπιακός θα δώσει έξι φιλικά ματς. Δηλαδή ότι έκανε και το περασμένο καλοκαίρι. Επίσης, η επιστροφή στην Ελλάδα θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Ιούλη (2-3/7). Μετά την επιστροφή στη βάση τους, οι «ερυθρόλευκοι» προγραμματίζουν άλλα δύο ματς προετοιμασίας. Το ένα θα γίνει σίγουρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Με στόχο να είναι ο Ολυμπιακός έτοιμος στις 19 ή 20 Ιουλίου. Την ημερομηνία, δηλαδή, που θα δώσουν το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς. Πιο συγκεκριμένα, την πρώτη αναμέτρηση για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button