ΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι μελέτες του νέου κολυμβητηρίου κατατέθηκαν στο ΣΕΦ

Ακόμα μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η σημερινή για το νέο κολυμβητήριο. Μιας και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε το επόμενο βήμα. Δηλαδή κατέθεσε στην αρμόδια, τεχνική υπηρεσία του ΣΕΔ όλα τα απαραίτητα έγγραφα για το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού. Δηλαδή για το μεγάλο έργο πνοής για το Θρύλο, αλλά και τον λαό του Πειραιά και όχι μόνο! Οι μελέτες του νέου κολυμβητηρίου κατατέθηκαν στο ΣΕΦ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τις εξελίξεις γύρω από το νέο κολυμβητήριο

«Κατατέθηκε σήμερα, Παρασκευή (28/6), στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του ΣΕΦ, η σχετική προμελέτη για την κατασκευή του Κ.ΥΔ.Α.Π. (Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού). Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.  τηρώντας πιστά το χρονοδιάγραμμα και τους όρους της σύμβασης και του διαγωνισμού, εκτός από την προμελέτη κατασκευής του Κ.ΥΔ.Α.Π., κατέθεσε και τη  μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), τη μελέτη διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου και τη μελέτη συνοδών τεχνικών και συγκοινωνιακών έργων.

Η ολοκλήρωση της κατασκευής του ΚΥΔΑΠ, μετά τη σημερινή ολοκλήρωση της Α φάσης, θα ολοκληρωθεί ως ακολούθως:

Β) Εκπόνηση υποστηρικτικών μελετών, εντός 12 μηνών,

Γ) Εκπόνηση οριστικής μελέτης του έργου, εντός 12 μηνών από τη σύνταξη της προμελέτης και των υποστηρικτικών μελετών,

Δ) Τεύχη δημοπράτησης του έργου και συμπλήρωση φακέλου έργου με όλα τα απαιτούμενα στοιχεία, εντός 12 μηνών.

Το Κέντρο Υδάτινου Αθλητισμού και Πολιτισμού θα περιλαμβάνει τουλάχιστον δύο κλειστές πισίνες (μία Ολυμπιακών διαστάσεων 50μ., μία βοηθητική), βοηθητική δεξαμενή, συνεδριακό κέντρο και λοιπούς βοηθητικούς χώρους».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button