ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μετέχει ο Ολυμπιακός

Γνωστές έγιναν οι διοργανώσεις που θα πάρει μέρος ο Θρύλος στο βόλεϊ. Τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα. Εκεί, δηλαδή, που οι ομάδες του Αλμπέρτο Τζουλιάνι και του Λορέντζο Μιτσέλι. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μετέχει ο Ολυμπιακός.

Εκεί θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός

Η ΕΟΠΕ έκανε γνωστές τις διοργανώσεις στις οποίες θα πάρουν μέρος οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός στους Άνδρες θα πάρει μέρος στο CEV Challenge Cup. Στις Γυναίκες, οι «ερυθρόλευκες» θα συμμετάσχουν στο CEV Cup. Βεβαίως, ο Παναθηναϊκός που κατέκτησε το πρωτάθλημα και στις δύο περιπτώσεις επέλεξε την 3η, τη τάξει, ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Το γεγονός ότι πήραν τον τίτλο σε Άνδρες και Γυναίκες, αλλά απέρριψαν τη συμμετοχή στο CEV Champions League δείχνει πολλά. Όπως και το γεγονός ότι δεν διαλέγουν το κύπελλο στο οποίο θα έπρεπε κανονικά να αγωνιστούν.

Οι ελληνικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης

Τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα Κύπελλα Ευρώπης για τη σεζόν 2022-23 ανακοίνωσε η CEV, με την Ελλάδα να εκπροσωπείται από τέσσερις ανδρικές και έξι γυναικείες. Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις που μετέχει ο Ολυμπιακός.

ΑΝΔΡΕΣ

  • Challenge Cup:  Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Μίλων

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

  • CEV Cup:  Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ
  • Challenge Cup: Παναθηναϊκός, Άρης, Θέτις Βούλας
  • Βαλκανικό Κύπελλο: ΑΕΚ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button