ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στον Ολυμπιακό»

Δυνατές κινήσεις θα κάνει το φετινό καλοκαίρι ο Ολυμπιακός με στόχο στο τέλος της σεζόν 2022/23 να είναι στο Βελιγράδι και να διεκδικήσει το LEN Champions League. Είναι αλήθεια ότι εδώ καιρό έγινε γνωστό πώς ο Θρύλος έχει συμφωνήσει με τον διεθνή Ούγγρο περιφερειακό Βάμος από τη Φερεντσβάρος. Ωστόσο δεν θα μείνει εκεί. Διότι μια ακόμα σημαντική κίνηση είναι «κλειδωμένη», βάσει όσων τονίζουν τα ΜΜΕ στην Κροατία. Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στον Ολυμπιακό.

Γυρίζει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δημοσιεύματα στην Κροατία αναφέρουν πώς ο διεθνής παίκτης, που είναι στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ουγγαρίας, αποχωρεί από την Γιούγκ. Για την ακρίβεια με προορισμό την Ελλάδα. Επομένως, επαναπατρισμός για τον 23χρονο περιφερειακό. Από το Παλαιό Φάληρο στην ομάδα του Ντουμπρόβνικ. Μετά από μια τετραετία στην κροατική ομάδα, με την οποία κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο στην Κροατία. Άρα, το κεφάλαιο αυτό έκλεισε και ανοίγει ένα νέο. Ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου στον Ολυμπιακό.

Δεδομένη η συμφωνία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «vecernji.hr», ο Παπαναστασίου ολοκλήρωσε την παρουσία του με το σκουφάκι της Γιούγκ. Εν τω μεταξύ, γυρίζει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Για να φορέσει το «ερυθρόλευκο» σκουφάκι και να ενισχύσει τους νταμπλούχους Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια. Επιπρόσθετα, οι Κροάτες σχολιάζουν πώς θα υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με το Θρύλο. Ακολούθως, χαρακτηρίζουν τη μεταγραφή αυτή ως μια πολύ σπουδαία κίνηση από τον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την απόκτηση του Μάρτον Βάμος. Μια από αυτές που θα γίνουν, με την προϋπόθεση να δυναμώσει πολύ ο Θρύλος για να πρωταγωνιστήσει στο LEN Champions League.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button