ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠΟΛΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Θρύλος στην Ευρώπη…

Η Πέμπτη (10/9) τελευταία ημέρα για τις δηλώσεις συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλα δείχνουν πώς οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών θα πάρουν μέρος σε Champions League και Euroleague, αντίστοιχα.

Δεν είναι οριστική η συγκεκριμένη απόφαση, αλλά κατά κει πηγαίνουν τα πράγματα. Και όλα δείχνουν πώς οι δύο ομάδες υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού δεν θα απουσιάσουν από τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Μια απόφαση που έχει παρθεί μετά από πολλή σκέψη, μια απόφαση που συνιστά υπέρβαση στη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» θα στείλουν στη LEN  το επιβεβαιωτικό έγγραφο για τη συμμετοχή των δύο ομάδων του συλλόγου στην Ευρώπη και την προσεχή, αγωνιστική περίοδο. Μην ξεχνάμε πώς η ανδρική ομάδα πόλο έχει συμμετάσχει στους τρεις από τους τέσσερις τελευταίους ευρωπαϊκούς τελικούς. Η δε γυναικεία πέρσι ήταν από τα μεγάλα φαβορί για να κατακτήσει την κορυφή της Ευρώπης, αλλά η πρόωρη διακοπή των διοργανώσεων από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία έβαλε… φρένο στους στόχους της.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πώς η LEN έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να πείσει τον Ολυμπιακό να δηλώσει συμμετοχή στα κύπελλα Ευρώπης. Όπως και να το κάνουμε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δυνατό brand name και θα ήταν μεγάλο πλήγμα για την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να μην πάρουν μέρος σε Champions League και Euroleague, αντίστοιχα.

Τα νεότερα αναμένονται την Πέμπτη, όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button